Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dorinel Munteanu e încrezător după remiza cu UTA Arad: ”Sunt convins că ne vom atinge obiectivul”

Dorinel Munteanu e încrezător după remiza cu UTA Arad: ”Sunt convins că ne vom atinge obiectivul”

Fotbal

Comentarii

Oţelul Galaţi a terminat la egalitate, scor 1-1 (0-1), vineri, contra celor de la UTA Arad, în prima etapă a Superligii, ediţia 2023/2024.

Rareş Pop a deschis scorul pentru UTA Arad în minutul 45+5, printr-un şut fantastic de la aproximativ 25 de metri.

Golul egalizator a venit după pauză, în minutul 61, când un alt Pop, Alexandru, a marcat printr-un şut foarte frumos, sub bara lui Florin Iacob.

Dorinel Munteanu, la finalul partidei cu UTA: ”Sunt şi nemulţumit, şi mulţumit”

Dorinel Munteanu s-a declarat mulţumit de punctul obţinut în etapa inaugurală a Superligii, însă simte că ar fi putut obţine toate cele trei puncte, dacă Cisotti nu ar fi ratat o lovitură de la 11 metri în repriza secundă.

Sunt şi nemulţumit, şi mulţumit, dacă pot să spun aşa. Băieţii mei au simţit debutul SuperLigii, în prima repriză n-am făcut un joc reuşit. Dar după pauză s-a apropiat echipa de ce vreau să joace în Superligă. Cred că trebuia să câştigăm, am avut ocazii, am avut un penalty.

Sunt convins că vom creşte atât din punctul de vedere al jocului, cât şi al atitudinii. Am corectat ce trebuia să corectez la pauză, am făcut schimbări. Bodişteanu a făcut o repriză bună, de aceea l-am adus la Galaţi. Sper să rămână cu picioarele pe pământ şi să aibă acelaşi randament pe viitor.

Sunt convins că ne vom atinge obiectivul, chiar dacă toată lumea spune că este imposibil. Am felicitat echipa, dar ei ştiu că felicitarea mea este pe jumătate.

Trebuie să mă documentez de ce am luat acest cartonaş galben. Arbitrul a spus că am întârziat executarea unei lovituri de margine, trebuie să mă documentez şi să respect regulamentul.

Cisotti era desemnat pentru penalty, este un jucător important pentru noi. De când e la noi, a marcat toate penalty-urile. A ratat astăzi, dar jocul lui a fost unul la înălţime.

Nu este gravă accidentarea lui Fatai, a simţit o contractură, după un impact cu adversarul şi n-am vrut să forţeze. Am spus că mai aduc jucători, fundaşi centrali şi un mijlocaş de bandă”, a declarat Dorinel Munteanu la finalul jocului cu UTA.

Afla mai multe despre: otelul-utadorinel munteanurares pop 

viewscnt
Articole similare