Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | CFR Cluj a anunţat transferul lui Simone Scuffet la Cagliari. Ce mesaj a transmis goalkeeper-ul italian

OFICIAL | CFR Cluj a anunţat transferul lui Simone Scuffet la Cagliari. Ce mesaj a transmis goalkeeper-ul italian

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a anunţat că s-a înţeles cu formaţia Cagliari pentru transferul goalkeeper-ului Simone Scuffet (27 de ani).

OFICIAL | CFR Cluj l-a transferat definitiv pe Simone Scuffet la Cagliari

Venit în Gruia în vara anului trecut, Scuffet a bifat 49 de partide pentru CFR Cluj, impresionând cu evoluţiile constante şi paradele sale extraordinare! Datorită intervenţiilor sale decisive, fanii l-au desemnat „Jucătorul Sezonului”, iar LPF l-a inclus de mai multe ori în topurile etapelor, devenind astfel unul dintre cei mai importanţi goalkeeperi din Superligă, precizează gruparea clujeană.

Scuffet a semnat la Cagliari un contract valabil până la 30 iunie 2026, cu opţiune de prelungire cu un sezon. CFR Cluj ar urma să primească cel puţin 2 milioane de euro în urma acestui transfer, fără să includem si bonusurile de performanţă.

 

Mesajul transmis de Simone Scuffet după despărţirea de CFR Cluj

Goalkeeper-ul nu a rămas indiferent faţă de fanii echipei din Gruia şi a ţinut să le mulţumească pentru tot sprijinul acordat în sezonul precedent. Chiar dacă aventura sa la CFR Cluj s-a încheiat, italianul a recunoscut că a fost o bucurie să îmbrace tricoul ardelenilor şi va rămâne un suporter al echipei.

„Vă salut, vreau să-mi iau la revedere şi să mulţumesc tuturor pentru susţinere, a fost o mare plăcere pentru mine să joc la CFR Cluj, să îmbrac acest tricou, în faţa fanilor minunaţi. Voi fi mereu fan al echipei, mulţumesc încă o dată, pe curând”, a transmis Simone Scuffet prin intermediul paginii de Facebook a celor de la CFR Cluj.

Afla mai multe despre: cfr clujsuperligasimone scuffet 

viewscnt
Articole similare