Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | FCU Craiova 1948 îşi schimbă numele. Adrian Mititelu a ales noua denumire: ”E adevărat!”

BREAKING | FCU Craiova 1948 îşi schimbă numele. Adrian Mititelu a ales noua denumire: ”E adevărat!”

Fotbal

Comentarii

Patronul celor de la FCU Craiova 1948, Adrian Mititelu, a recunoscut că sunt şanse foarte mari ca echipa sa să-şi schimbe denumirea în viitorul apropiat.

După ultima înfrângere suferită de FCU Craiova, la Curtea de Apel Timişoara, unde întregul palmares istoric al Universităţii Craiova i-a fost atribuit rivalei CS Universitatea Craiova, Adrian Mititelu trebuie să se replieze rapid şi să modifice ”datele problemei”.

Adrian Mititelu a decis noul nume al echipei

Conştient că va fi obligat de către rivali să schimbe numele echipei, Adrian Mititelu a început deja demersurile transformării.

A selectat, deja, câteva formule, însă una singură pare favorită: Oltenia Craiova! De asemenea, acesta va trebui să găsească şi o nouă emblemă echipei sale.

Da, este una dintre variante. Ce să fac acum? Trebuie să avem bărbăţie, să recunoaştem situaţia şi să ne vedem de drumul nostru. Toată ziua să umblu cu acronime, cu fel şi fel de nume din astea care să fenteze. Au câştigat, Clubul Sportiv de drept public are dreptul asupra brandului Universitatea Craiova şi a derivatelor.

Oltenia Craiova ar fi o variantă destul de bună, e un nume frumos, un nume care ne reprezintă şi care nu ar fi deloc urât. Mi se pare un nume care ni se potriveşte şi care ne-ar face cinste. Dar acum să vedem, mai sunt alte două-trei nume asemănătoare. Avem numele deja înregistrate, şi la OSIM, şi la Registrul Comerţului, deci nu avem probleme de genul ăsta.

Nu există alte entităţi pe care să le afecteze. Nimeni nu poate să fie proprietar pe numele Oltenia sau Craiova”, a declarat Adrian Mititelu, conform prosport.ro.

Afla mai multe despre: adrian mititeluoltenia craiova 

viewscnt
Articole similare