Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucătorii de la Sepsi şi-au strigat nemulţumirea după egalul cu Rapid: „Viciere de rezultat! Dacă dadea gol Rapidul aşa?” / „Mladinovici ne-a rupt pe unde ne-a prins!”

Jucătorii de la Sepsi şi-au strigat nemulţumirea după egalul cu Rapid: „Viciere de rezultat! Dacă dadea gol Rapidul aşa?” / „Mladinovici ne-a rupt pe unde ne-a prins!”

Superliga

Comentarii

Roland Niczuly şi Marius Ştefănescu şi-au exprimat dezamăgirea faţă de arbitraj, după ce Sepsi a remizat cu Rapid, scor 0-0.

Jucătorii de la Sepsi şi-au strigat nemulţumirea după egalul cu Rapid

Deşi a fost dominată în prima repriză, Sepsi şi-a revenit în actul secund şi chiar a reuşit să înscrie prin Marius Ştefănescu. Golul a fost anulat pe motiv de ofsaid după consultarea VAR, situaţie care i-a scos din sărite pe covăsnesni.

„Chiar dacă Rapidul a avut foarte multe ocazii, e viciere de rezultat! Am fost în spatele arbitrului când s-a verificat golul, e gol valabil 100%. Dacă puneam doi portari în poartă, tot n-aveau nicio şansă.

Safranko s-a demarcat, dar în momentul pendulării portarul advers a avut vizibilitate foarte clară. Arbitrul ne-a explicat că portarul nu a văzut în niciun moment mingea.

Eu nu am văzut aşa pe monitor. Ne pare rău. N-am făcut un meci foarte bun, dar eu cred că e viciere de rezultat. Nu mereu câştigă echipa care are mai multe ocazii, uneori se răzbună, iar asta trebuia să se întâmple şi în această seară.

Rapid a demonstrat în această seară, cu aportul publicului, că e o echipă mare. Dar, din păcate, aşa e la noi, suntem obişnuiţi. Dar şi mai rău e că începem deja din prima etapă discuţiile.

Sper să mă contrazică cei din studio, dar eu cred că eu am dreptate. Sunt foarte multe situaţii când sunt jucători mulţi în careu şi nu vezi mingea ca portar. Sunt curios ce se întâmpla daca dădea Rapid gol aşa, dacă era anulat sau nu. Din păcate, nu ne rămâne decât să muncim în continuare", a spus Niczuly. 

Nici Marius Ştefănescu nu a fost deloc încântat de decizia luată de „centralul” Colţescu, însă a dat vina pe Horia Mladinovici, arbitrul din camera VAR.

„Nu ştiu cum s-a judecat, ni s-a zis că Safranko a influenţat faza. Eu zic că Horaţiu Moldovan a văzut mingea şi nu mai avea ce să mai facă. Degeaba comentăm acum! Cred că a fost decizia lui Horia (n.r. - Mladinovici), pe unde ne prinde Horia ne-a rupt! Dânsul l-a chemat pe Colţescu! 

Am făcut o primă repriză modestă, dar am avut două-trei ocazii clare. În repriza a doua, am intrat mai bine şi cred că meritam să câştigăm. Ne doream să începem sezonul cu trei puncte, dar până la urmă e bun şi un punct.

Domnul Bergodi a fost la noi doi ani, ştia ce jucăm, ştia majoritatea jucătorilor. Dar noi am fost prea timizi, n-am câştigat dueluri şi asta s-a văzut. Mereu la Sepsi a fost o familie şi cred că dânsul s-a simţit bine. Îi urez baftă, să-şi îndeplinească obiectivul”, a spus Marius Ştefănescu, la finalul partidei Rapid - Sepsi. 

VIDEO | Fază controversată la Rapid - Sepsi! Golul lui Ştefănescu a fost anulat, dar reluările sunt extrem de concludente

Tensiuni şi proteste la partida dintre Rapid Bucureşti şi Sepsi Sfântu Gheorghe, vineri seară, în peirma etapă a Superligii, ediţia 2023/2024.

În minutul 65 al partidei, Marius Ştefănescu ia o acţiune pe cont propriu în flancul drept, nu este atacat decisiv de nimeni şi şutează perfect la colţul lung.

Covăsnenii au sărbătorit golul, însă entuziasmul avea să se transforme rapid în agonie.

Centralul partidei, Sebastian Colţescu, a fost atenţionat din camera VAR că ceva incorect s-a petrecut la acea fază şi trebuie să revadă imaginile.

Arbitrul a mers la monitor, a văzut reluările şi a decis: Pavol Safranko se afla în ofsaid în momentul în care Marius Ştefănescu a şutat spre poartă.

Pe reluările se vede clar că Safranko îl maschează pe Horaţiu Moldovan, însă, în acelaşi timp, pe direcţia lui Safranko se mai afla şi Iulian Cristea, coechipierul său. Aşadar, oricum nu ar fi văzut mingea la timp.

De asemenea, şutul lui Marius Ştefănescu a fost foarte bine plasat, iar Horaţiu Moldovan nu avea şanse foarte mari să pareze şutul, chiar dacă avea tot timpul la dispoziţie să plonjeze.

Afla mai multe despre: superligarapidsepsiroland niczulymarius stefanescu 

viewscnt
Articole similare