Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Este gol valabil. Nu ne-am născut ieri!”. Decizia lui Sebastian Colţescu, criticată din toate părţile | EXCLUSIV

”Este gol valabil. Nu ne-am născut ieri!”. Decizia lui Sebastian Colţescu, criticată din toate părţile | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

Rapid şi Sepsi au terminat la egalitate, scor 0-0, vineri seară, în Giuleşti, într-o partidă din prima etapă a Superligii, ediţia 2023/2024.

Cea mai controversată fază a partidei a avut loc în minutul 65 al jocului, când Marius Ştefănescu a marcat, dar Sebastian Colţescu a anulat reuşita pentru o poziţie de ofsaid a lui Pavol Safranko.

Reluările au arătat că Pavol Safranko nu l-a incomodat decisiv pe Horaţiu Moldovan să apere şutul lui Marius Ştefănescu, însă decizia lui Colţescu a rămas în picioare: gol anulat

VIDEO: Golul anulat lui Ştefănescu

Prezent în studiourile Orange Sport, preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica, a declarat că golul ar fi trebuit validat.

Însă, dacă totuşi se dorea din tot dinadinsul ca golul să fie anulat, arbitrii s-ar fi putut lega la duelul dintre Christopher Braun şi Marius Ştefănescu, pentru un presupus fault în atac, înainte ca ”aripa” lui Sepsi să ajungă în poziţie de finalizare.

La acea fază, portarul Rapidului, Horaţiu Moldovan, nu a avut nicio reacţie vehementă prin care să reclame faptul că i-a fost obturată vederea de către Safranko. Internaţionalul român a părut resemnat, dar Colţescu l-a ”salvat”.

Dacă se tot voia anulat golul, se putea la o fază înapoi. Te puteai lega de duelul dintre Ştefănescu şi Braun. Gol valabil. Nu ne-am născut ieri. Este gol valabil.

Măcar dacă ar fi arătat Moldovan că nu a văzut mingea, dar nu avut reacţie. Toată lumea ridică mâna la astfel de faze. Nu vede mingea. Ce să ridice?”, a declarat Mihai Stoica, la finalul partidei Rapid - Sepsi.

Afla mai multe despre: sebastian coltescurapid-sepsistefanescu 

viewscnt
Articole similare