Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cătălin Cîrjan a recunoscut după primul meci la Rapid! "Nu mă aşteptam la aşa ceva". Fotbalistul venit de la Arsenal a fost aproape de a debuta cu gol | VIDEO

Cătălin Cîrjan a recunoscut după primul meci la Rapid! "Nu mă aşteptam la aşa ceva". Fotbalistul venit de la Arsenal a fost aproape de a debuta cu gol | VIDEO

Rapid

Comentarii

Noul fotbalist al Rapidului, Cătălin Cîrjan (20 de ani), a oferit primele concluzii, după cele 90 de minute în tricoul noii echipe.

Cătălin Cîrjan a recunoscut că a rămas impresionat după primul meci la Rapid

Rapid Bucureşti a încheiat la egalitate vineri, pe teren propriu, scor 0-0, cu formaţia Sepsi OSK, în prima etapă a Superligii.

Fotbalistul sosit de la Arsenal ar fi putut marca în prima repriză. În minutul 28, Cîrjan putea deschide scorul, dar Mark Tamas s-a aflat pe traiectoria balonului, care a ajuns la Papeau, însă acelaşi Tamas a scos şi al doilea şut trimis de giuleşteni spre poartă. 

După numai un minut, Cătălin Cîrjan a trimis o lovitură de cap şi balonul a lovit bara transversală a porţii lui Niczuly.

La final, fotbalistul ofensiv a spus cum a simţit meciul din Giuleşti. 

"A fost o atmosferă extraordinară, nu mă aşteptam la aşa ceva. A fost meciul de debut, fanii au fost incredibili, dar sunt dezamăgit, cred că meritam mai mult. Mi-am dorit foarte mult să începem bine, eu dau totul la fiecare meci.

Îmi doream să câştigăm, am făcut un meci bun, dar n-am câştigat azi. Puteţi aştepta mai mult de la mine, a fost primul meci, uşor-uşor mă obişnuiesc şi eu cu băieţii. A fost o seară ok pentru mine, dar îmi doresc mai mult.

E o atmosferă specială, nu cred că se întâmplă în multe locuri ca pe Giuleşti. Le mulţumim fanilor că sunt alaturi de noi. A fost greu pentru noi (n.r. plecarea lui Adrian Mutu), a trebuit să schimbăm sistemul, dar cred c-am făcut-o foarte bine şi am arătat bine azi.

Mă simt foarte bine, cred că e un nivel bun, am venit aici să demonstrez că pot juca la seniori şi sper să am un sezon bun", declarat Cîrjan. 

Afla mai multe despre: catalin cirjancatalin cirjan rapid sepsi 

viewscnt
Articole similare