Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Liviu Ciobotariu, după Rapid - Sepsi 0-0: ”Sunt mulţumit cu acest egal!”

Liviu Ciobotariu, după Rapid - Sepsi 0-0: ”Sunt mulţumit cu acest egal!”

Fotbal

Comentarii

Rapid şi Sepsi au terminat la egalitate, scor 0-0, vineri seară, în Giuleşti, într-o partidă din prima etapă a Superligii, ediţia 2023/2024.

Liviu Ciobotariu, fără gol primit după primele două meciuri oficiale la Sepsi

După victoria din Supercupa României, contra Farului, scor 1-0, Sepsi a mai reuşit un meci fără gol primit. De data aceasta în Giuleşti, contra Rapidului.

Liviu Ciobotariu s-a declarat mulţumit de rezultat, însă consideră că echipa poate arăta mai bine în viitor.

Fostul mare internaţional român nu a vrut să vorbească despre arbitraj, chiar dacă echipa sa a avut un gol anulat, la fază extrem de controversată.

Este un punct important pentru noi contra unei echipe care arată foarte bine. Nu a fost un joc spectaculos, spectacolul a fost în tribune, vreau să felicit suporterii rapidişti. Sunt mulţumit cu acest egal. Este adevărat că Rapid ne-a dominat într-o mare parte a jocului. Pe final, am schimbat şi sistemul şi nu le-am mai dat ocazii.

Am început bine, avem două meciuri oficiale fără gol primit, îmi felicit jucătorii. Trebuie să lucrăm mai mult la tranziţie, dar trebuie să mă declar mulţumit.

Nu vreau să vorbesc despre arbitraj, a fost exact acelaşi lucru de mi s-a întâmplat anul trecut la Voluntari.Nu vreau să vorbesc despre arbitraj, puteam mai mult dacă ieşeam din apărare. Ne-am apărat bine, dar sper să facem pe viitor mai mult”, a declarat Liviu Ciobotariu la finalul partidei cu Rapid. 

Afla mai multe despre: rapid-sepsiliviu ciobotariu 

viewscnt
Articole similare