Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Vlad Chiricheş, aproape de FCSB! Oferta incredibilă propusă de Gigi Becali

Vlad Chiricheş, aproape de FCSB! Oferta incredibilă propusă de Gigi Becali

Superliga

Comentarii

Vlad Chiricheş (33 de ani) este foarte aproape să ajungă la FCSB în această perioadă de mercato.

Gigi Becali, ofertă incredibilă pentru Vlad Chiricheş

Deşi au apărut informaţii potrivit cărora fundaşul şi-ar dori să rămână în Italia, Gigi Becali insistă să-l aducă pe internaţionalul român la FCSB, în încercarea de a câştiga din nou titlul în Superligă.

Concert, latifundiarul din Pipera îi oferă lui Chiricheş un contract pe un an, iar salariul de bază este de 400.000 de euro, însă bonusuri importante apar în contract, cu condiţia ca echipa să aibă succes pe plan european.

„Pe Chiricheş îl mai las, i-am făcut o ofertă cum nu mai există în România! Îi dau 400.000 de euro pe sezon, un an de contract. El vrea 500.000 şi doi ani. 
 
Însă el poate să ajungă într-un an la mai mult de un milion de euro, cu primele de campionat şi Conference League. Ia banii ăştia dacă iau şi eu bani. Nu e normal aşa?”, a declarat Becali pentru GSP.ro.

Veste uriaşă pentru FCSB! Vlad Chiricheş a ajuns la baza din Berceni. MM Stoica: ”M-am uitat în ochii lui”

Vlad Chiricheş este ţinta principală a lui Gigi Becali în această vară la FCSB, dar fundaşul român mai are oferte extrem de atractive din afară.

Gigi Becali speră la o revenire incredibilă a lui Vlad Chiricheş în această vară la FCSB. Una dintre ofertele omului de afaceri pentru internaţionalul român este de un milion de euro.

Vlad Chiricheş a venit în baza celor de la FCSB pentru a face câteva antrenamente, astfel încât să fie pregătit din punct de vedere fizic atunci când va semna cu o nouă echipă.

Totuşi, fotbalistul s-a pregătit separat, nu alături de elevii lui Elias Charalambous. MM a profitat de situaţie şi l-a abordat.

MM Stoica a venit azi cu veşti foarte bune pentru fanii FCSB-ului şi a dezvăluit că a avut o discuţie cu Chiricheş şi că semnele sunt pozitive!

”Eu am speranţe, chiar am. Acum în câteva zile vom ştii dacă da sau nu. Cred că il cunosc destul de bine, m-am uitat in ochii lui si cred că il cunosc bine, îi surade ideea. S-a antrenat separat, la sală, dar asta se intampla cu toţi jucătorii care au fost la noi. E finul lui Pintilii, nu e problemă, îşi fac concediile impreună. Nu e asta problemă. Mai are variante, dar parcă, parcă... Vibe-ul lui m-a făcut să sper. P

Pentru noi e lovitură mare din foarte multe puncte de vedere. Poate să fie extrem de important în vestiar, e primul jucător de care se stie ca poate vine si mă întreabă toţi jucătorii în vestiar. De obicei nu prea te întreabă, că e concurenţă, dar de Chiricheş toţi întreabă. E singurul”, a declarat MM Stoica la Orange Sport.

Afla mai multe despre: vlad chirichesfcsbsuperligacontract 

viewscnt
Articole similare