Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | FCSB - Dinamo se joacă pe Stadionul Steaua. MApN a dat undă verde roş-albaştrilor

BREAKING NEWS | FCSB - Dinamo se joacă pe Stadionul Steaua. MApN a dat undă verde roş-albaştrilor

Superliga

Comentarii

Derby-ul etapei a doua din Superligă dintre FCSB şi Dinamo se va juca pe Stadionul Steaua.

Conform Gsp.ro, Ministerul Apărării Naţionale a aprobat cererea FCSB-ului de a găzdui partida de pe 22 iulie. Astfel, derby-ul dintre cele două mari rivale va fi prima partidă din istoria Superligii ce se va juca în ”Templul fotbalului românesc”. 

Partida dintre FCSB şi Dinamo se va disputa în etapa a doua a noului sezon, pe 22 iulie, de la 21:30 şi va fi transmis în direct pe Orange Sport 1, iar cele mai tari faze vor putea fi văzute pe orangesport.ro.

Nevoită să plece de pe Arena Naţională, FCSB a găsit soluţia ideală

Din cauza faptului că cel mai mare stadion din ţară va fi închis în primele etape ale noului sezon din Superligă, FCSB a trebuit să se reorienteze pentru a-şi găsi o ”casă” în vederea oragnizării derby-ului cu Dinamo. Deşi Târgovişte şi ”Arcul de Triumf” au fost printre posibilele variante, FCSB a reuşit să ”imposibilul” şi va fi gazda în primul meci de Liga 1 de pe Stadionul Steaua, de la modernizarea acestuia.

În ciuda faptului că, în ultimele zile ultraşii Stelei au făcut presiuni uriaşe pentru ca derby-ul din etapa a doua să nu se dispute în ”Templul fotbalului românesc”, ministrul MApN a răspuns pozitiv cererii înaintate de FCSB. Cu toate acestea, pentru ca meciul să se poată disputa în Ghencea, comandatul Clubului Sportiv al Armatei trebuie să semneze hârtia ce ar oficializa totul.

Ultima zi în care FCSB poate anunţa stadionul pe care va disputa meciul cu Dinamo este 12 iulie.

 

 

Afla mai multe despre: fcsbdinamo 

viewscnt
Articole similare