Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Adrian Mutu a fost prezentat la Neftchi Baku. Prima declaraţie a ”Briliantului”

OFICIAL | Adrian Mutu a fost prezentat la Neftchi Baku. Prima declaraţie a ”Briliantului”

Fotbal

Comentarii

Adrian Mutu (44 de ani) a fost instalat, oficial, în funcţia de antrenor al celor de la Neftchi Baku, din Azerbaijan.

După o întrevedere cu preşedintele SOCAR (principalul finanţator al clubului), Rovshan Najaf, în care s-au discutat obiectivele echipei, Adrian Mutu a semnat un contract valabil pentru următoarele două sezoane.

Adrian Mutu a semnat cu Neftchi Baku

Zilele următoare, azerii vor organiza o conferinţă de presă unde fanii şi jurnaliştii îl vor cunoaşte mai în detaliu pe fostul internaţional român.

Până atunci, Adrian Mutu a oferit o scurtă declaraţie în care îşi recunoaşte admiraţia faţă de fani, dar şi nerăbdarea de o readuce pe Nefchi în postura de campioană.

  • Neftchi Baku este a doua cea mai titrată echipă din Azerbaijan, cu nouă trofee. Ultimul, în sezonul 2020/2021. Qarabag are 10 trofee. Ultimele nouă în ultimii 10 ani.

Neftchi este un club cu cea mai mare şi puternică bază de fani din Azerbaijan. Fanii sunt conoscuţi pentru loialitatea şi sprijinul lor. Sunt sigur că mă voi înţelege bine cu ei până la sfârşitul zilei. Scopul meu este să o readuc pe Neftchi pe cea mai înaltă poziţie din Azerbaijan şi să reprezentăm cu mândrie ţara în Europa”, a declarat Adrian Mutu, la prezentarea oficială.

Adrian Mutu ar urma să primească un salariu de aproximativ 50.000 de euro pe lună la Nefchi. Adică, de cinci ori mai mulţi bani decât încasa la Rapid.

Afla mai multe despre: adrian mutuneftchi baku 

viewscnt
Articole similare