Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | CFR Cluj l-a transferat pe Durel! ”Îi urăm bun venit la echipa noastră”

OFICIAL | CFR Cluj l-a transferat pe Durel! ”Îi urăm bun venit la echipa noastră”

Fotbal

Comentarii

CFR Cluj a oficializat un nou transfer, marţi: mijlocaşul Durel Avounou (23 de ani), fotbalist trecut prin Franţa şi Turcia.

Durel Avounou este al şaptelea jucător transferat de CFR Cluj în această vară, după Vasile Mogoş (Crotone), Philip Otele  (UTA), Cătălin Căbuz (Chindia), Arlind Ajeti (Pordenone), Matija Boben (Ternana) şi David Ciubăncan (Poli Iaşi).

CFR Cluj l-a transferat pe Durel Avounou!

Durel Avounou este un produs al şcolii de fotbal de la Caen. De-a lungul carierei, mijlocaşul a mai evoluat pentru US Orleans, Le Mans şi Umraniyespor.

În ultimul sezon, la Umraniyespor, fotbalistul născut la Brazzaville a bifat 27 de meciuri, cu cinci goluri marcate şi două pase decisive.

Bun venit, Durel Avounou! Suntem bucuroşi să vă anunţăm că mijlocaşul Durel Avounou este noul jucător al echipei noastre!

Mijlocaşul central a evoluat până acum în primele ligi din Franţa, la echipe precum Le Mans, Caen şi Orléans, dar şi în Turcia, la Ümraniyespor, marcând în carieră, până la 25 de ani, 19 goluri 

Durel a fost convocat, pentru prima oară, la naţionala Republicii Congo la vârsta de 18 ani, bifând, până în prezent, 23 de selecţii pentru reprezentativa ţării sale. Îi urăm bun venit la echipa noastră şi îi dorim cât mai multe reuşite în tricoul alb-vişiniu!”, a fost anunţul formaţiei ardelene.

  • 600.000 de euro este cota de piaţă a lui Durel Avounou, conform transfermarkt.de.

Afla mai multe despre: durel avounou 

viewscnt
Articole similare