Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali i-a stabilit un nou preţ lui Andrea Compagno: ”Cine-l vrea, să dea banii ăştia!”

Gigi Becali i-a stabilit un nou preţ lui Andrea Compagno: ”Cine-l vrea, să dea banii ăştia!”

Fotbal

Comentarii

Gigi Becali (65 de ani) a declarat că este dispus să se despartă de Andrea Compagno (27 de ani), dacă va exista o ofertă la nivelul aşteptărilor sale.

Andrea Compagno a fost adus la FCSB în vara lui 2022, de la FCU Craiova, în schimbul a 1,5 milioane de euro, iar randamentul său a fost unul foarte bun: 16 goluri în 32 de meciuri.

  • 2,5 milioane de euro este cota de piaţă a lui Andrea Compagno, conform transfermarkt.de.

Gigi Becali, dispus să-l vândă pe Andrea Compagno

În această vară, au existat contacte între FCSB şi cluburi din străinătate pentru Andrea Compagno, însă Gigi Becali a transmis că nu doreşte mai puţin de 2,5 milioane de euro.

Între timp, omul de afaceri s-a răzgândit şi a mai renunţat la pretenţii. Este gata să-l cedeze pe atacantul italian şi pentru 2 milioane de euro.

Pe Compagno l-am lăsat la două milioane de euro. Atunci am cerut două milioane şi jumătate, o echipă a dat un milion jumate.

Am zis două milioane, n-am primit răspuns. Cine vrea să-l ia pe Compagno, dă două milioane. Punct!”, a declarat Gigi Becali.

Jurnaliştii italieni au anunţat, recent, că Andrea Compagno se află în vederile a două cluburi din Serie A - Monza şi Salernitana. De asemenea, Palermo, din Serie B, este şi ea interesată de jucător.

  • În cariera sa, Andrea Compagno a evoluat pentru Catania, Due Torri, Pinerolo, Argentina, Borgosesia, Nuorese, Tre Fiori, U Craiova 1948, iar din vara lui 2022 la FCSB.

Afla mai multe despre: gigi becaliandrea compagno 

viewscnt
Articole similare