Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Andrea Compagno are bagajele pregătite! Un club din Italia vrea să-l transfere pe atacantul celor de la FCSB

Andrea Compagno are bagajele pregătite! Un club din Italia vrea să-l transfere pe atacantul celor de la FCSB

Fotbal

Comentarii

Gigi Becali (64 de ani) a lăsat de înţeles că este dispus să se despartă de Andrea Compagno pentru suma corectă, iar cluburile din Italia au fost receptive la mesaj.

Conform informaţiilor oferite de ”I Love Palermo Calcio”, care citează ”La Repubblica”, Palermo ar fi interesată de achiziţionarea lui Andrea Compagno, cel mai prolific marcator italian al anului 2022.

Palermo îl doreşte pe Andrea Compagno

Se pare că atacantul celor de la FCSB a fost propus celor de la Palermo, formaţie care a încheiat sezonul pe locul 9 în Serie B, iar şefii clubului sicilian i-au serios în considerare această variantă.

Gigi Becali a declarat în mai multe rânduri că este dispus să-l vândă pe Andrea Compagno pentru 2,5 milioane de euro, cu un milion de euro mai mult faţă de cât le-a plătit celor de la FC U Craiova 1948, în vara lui 2022.

  • 2,5 milioane de euro este şi cota de pe transfermarkt.de a lui Andrea Compagno.

O eventuală ofertă venită dinspre Palermo nu ar putea decât să-l încânte pe Andrea, deoarece acesta este născut în Palermo şi care visează să revină, într-o bună zi, în fotbalul italian.

  • Contractul lui Andrea Compagno cu FCSB expiră în vara lui 2024. În plus, există o opţiune de prelungire pentru încă alte două sezoane.

Andrea Compagno a început fotbalul la juniorii celor de la Palermo, însă la 15 ani s-a mutat la Catania. Ultima dată când atacantul a jucat în Italia s-a întâmplat în sezonul 2017/2018, după o ultimă experienţă la anonimii de la Nuorese.

  • 42 de goluri a reuşit Andrea Compagno în fotbalul românesc, pentru FCU Craiova 1948 şi FCSB, în 93 de partide.

Afla mai multe despre: andrea compagnopalermo 

viewscnt
Articole similare