Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Un transfer în Serie A?”. Andrea Compagno, chestionat de jurnaliştii italieni

”Un transfer în Serie A?”. Andrea Compagno, chestionat de jurnaliştii italieni

Fotbal

Comentarii

Jurnaliştii italieni au stat de vorbă, zilele acestea, atacantul celor de la FCSB, conaţionalul lor, Andrea Compagno (27 de ani).

Jurnaliştii din Peninsulă s-au interesat de viitorul lui Andrea Compagno. Mai exact, dacă acesta se gândeşte la un transfer în Serie A în vara viitoare

Andrea Compagno: ”E visul meu să joc în Serie A”

Andrea Compagno are un sezon foarte bun la FCSB, se află în vederile selecţionerului Italiei, Roberto Mancini, însă nu vrea să-şi grăbească plecare de la formaţia ”roş-albastră”.

Atacantul a recunoscut că şi-ar dori, la un moment dat, să evolueze în Serie A, însă nu face din această dorinţă o obsesie

”(n.r. - Vezi un posibil transfer în Serie A, în sezonul viitor?) Nu ştiu. Nu ştiu cât de posibil este, dar clar este visul meu. Nu ştiu cum se vede o ligă ca aceasta (n.r. - Superliga), chiar dacă suntem în competiţiile europene.

Fiorentina dă un alt sens sezonului lor, ajungând până în fazele finale din Conference League, unde am jucat şi eu.

Până la urmă, totul este relativ. Dar nu mă gândesc la asta, vreau doar să joc cât mai bine.

Când joci pentru o echipă precum Steaua (n.r. - FCSB), inevitabil eşti pe o scenă importantă. Să mergi în competiţiile europene şi să dai goluri contra lui West Ham, lui Anderlecht, este ceva special. Ceva ce te pune în centrul atenţiei.

Cât de mult m-au observat cluburile, nu ştiu. Nu m-am gândit la asta. Mă concentrez să-mi fac fanii şi echipa fericiţii. Restul nu depinde de mine”, a declarat Andrea Compagno, printre altele.

  • 2 milioane de euro este cota de piaţă a lui Andrea Compagno, conform transfermarkt.de.
  • 32 de partide şi 19 de goluri a bifat Andrea Compagno pentru FCSB, în acest sezon de Superligă

Afla mai multe despre: andrea compagnoserie a 

viewscnt
Articole similare