Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica a dezvăluit numele jucătorului ”de neînlocuit” de la FCSB: ”Am avut o mini-polemică cu Gigi Becali” | EXCLUSIV

MM Stoica a dezvăluit numele jucătorului ”de neînlocuit” de la FCSB: ”Am avut o mini-polemică cu Gigi Becali” | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica (58 de ani), a dezvăluit numele singurului jucător de neînlocuit din garnitura ”roş-albaştrilor”, în momentul actual.

Fostul manager general consideră că, în acest moment, un singur jucător de la FCSB nu poate fi înlocuit, în cazul unei suspendări sau accidentări. Este vorba de atacantul italian Andrea Compagno.

Andrea Compagno, un fotbalist de neînlocuit la FCSB

Mihai Stoica nu-l indică pe italian drept cel mai valoros jucător din lot, peste alte nume importante precum Florinel Coman sau Darius Olaru, însă îl consideră cel mai important, deoarece nu există un alt fotbalist în lot care să-l înlocuiască la nevoie.

Dacă în cazul lui Florinel Coman sunt destule ”aripi” la dispoziţie (Tavi Popescu, Deian Sorescu, Andrei Cordea, David Miculescu etc), FCSB-ul nu are în lot un atacant de valoarea lui Andrea Compagno.

De fapt, FCSB-ul nu mai are niciun atacant de careu la prima echipă. David Miculescu şi Billel Omrani pot juca acea poziţie, însă provin din ”aripi” şi nu au aceeaşi ştiinţă a jocului precum un fotbalist care a ”survolat” careul de la începutul carierei.

Mihai Stoica: ”Am avut o mini-polemică cu Gigi”

Mihai Stoica a recunoscut că a sperat ca Sepsi să se califice în play-off, în detrimentul celor de la U Craiova 1948, pentru a-l putea folosi pe Andrea Compagno în ambele partide contra covăsnenilor.

  • Când l-a vândut pe Andrea Compagno la FCSB, U Craiova 1948 şi-a rezervat şi o clauză prin care italianul să nu fie folosit contra lor.

Aş fi vrut ca Sepsi să se califice în play-off pentru ca Andrea Compagno să aibă drept de joc în toate meciurile. Consider că Andrea Compagno este un jucător de neînlocuit la noi, în acest moment.

Nu avea drept de joc cu U Craiova 1948. A fost chiar o mini-polemică între mine şi Gigi pe tema asta: `Du-te, bă, lasă, că nu ştiu ce`.

E uite că Sepsi a intrat. Am făcut şase puncte, cu foarte multă şansă, iar Farul a făcut patru. Dacă bătea, nu prea mai erau şanse pentru noi acum.

Suntem siguri de poziţia a doua şi de o încă o participare în cupele europene. Să fi jucat baraj era...şi-aşa programul este înfiorător”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: mihai stoicaandrea compagno 

viewscnt
Articole similare