Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Imagini înfiorătoare din Ghencea. Suporterii Stelei au dus un coşciug şi o cruce cu FCSB în faţa stadionului

FOTO | Imagini înfiorătoare din Ghencea. Suporterii Stelei au dus un coşciug şi o cruce cu FCSB în faţa stadionuluigalerie foto

Steaua

Comentarii

FCSB continuă să spere că va putea evolua pe arena din Ghencea din această vară, chiar dacă Gigi Becali (65 de ani) s-a lovit doar de refuzuri în ultimii ani.

Derby-ul dintre FCSB şi Dinamo va avea loc pe 22 iulie, în runda a doua a sezonului 2023/2024 din Superligă. Oficialii de la FCSB au mare încredere că meciul se va putea desfăşura pe stadionul Steaua, cu toată opoziţia celor de la CSA Steaua, atât a administratorilor, cât şi a suporterilor.

Anunţul lui Gigi Becali, care a spus că FCSB "va juca 100%" pe stadionul din Ghencea în derby-ul cu Dinamo, a agitat apele la CSA Steaua. 

FOTO | Imagini incredibile din Ghencea. Suporterii Stelei au dus un coşciug şi o cruce cu FCSB în faţa stadionului

După ce au împânzit Capitala cu mesaje îndreptate împotriva echipei lui Gigi Becali, aceştia au ”comis-o” din nou. 

Au mers la stadionul din Ghencea, unde au depus un sicriu cu poza stemei lui FCSB şi o cruce pe care stătea scris numele formaţiei din Superliga.

Suporterii s-au fotografiat alături de cruce şi de coşciug şi au distribuit pozele pe reţelele de socializare.

Încrederea celor de la FCSB se bazează pe un sprijin oferit chiar de Marcel Ciolacu, premierul fiind de acord ca echipa lui Gigi Becali să păşească pentru prima dată pe noul stadion din Ghencea. Ultraşii din Peluza Sud Steaua nu acceptă însă ideea şi au avut mesaje foarte dure la adresa lui Gigi Becali.

„Jos labele de pe Ghencea”

„Doar Steaua în Ghencea” şi alte mesaje de genul acesta.

MM Stoica i-a ironizat pe suporterii Stelei

„Am văzut nişte cearşafuri de diverse dimensiuni. Au împânzit tot oraşul? Vin şi scriu pe garduri, mi se par nişte copilării!

Cum e asta cu «Jos labele Sud?» (n.r. – Meme ironizează unul dintre bannerele afişate de ultraşi, care conţinea şi semnătura peluzei). Eu citesc de la stânga la dreapta”, a declarat Mihai Stoica, pentru Orange Sport.

Bumbescu nici nu vrea să audă de FCSB în Ghencea: ”Nu mi se pare normal. Să îşi aleagă alt stadion” | EXCLUSIV

 Galerie foto

Afla mai multe despre: fcsbsteauaghenceagigi becali 

viewscnt
Articole similare