Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Farul Constanţa a făcut marele anunţ. Adrian Mazilu o părăseşte pe campioana României pentru Brighton. Toate detaliile mutării

OFICIAL | Farul Constanţa a făcut marele anunţ. Adrian Mazilu o părăseşte pe campioana României pentru Brighton. Toate detaliile mutării

Premier League

Comentarii

Clubul Brighton a anunţat, vineri, că a ajuns la un acord cu Farul Constanţa pentru transferul lui Adrian Mazilu în ianuarie 2024. La câteva ore distanţă, şi formaţia din Superligă a confirmat mutarea jucătorului român în vârstă de 17 ani.

Update. Şi Farul Constanţa a anunţat, în mod oficial, transferul lui Adrian Mazilu la Brighton. Jucătorul va ajunge la clubul din Premier League în perioada de mercato din iarnă.

"Farul Constanţa şi Brighton & Hove Albion au ajuns la un acord privind transferul internaţionalului de tineret Adrian Mazilu la formaţia din Premier League. Acesta va rămâne însă la Farul până în luna decembrie!

Prin locul 6 ocupat în clasament în ultimul sezon din Premier League, Brighton reprezintă cel mai important club la care este transferat un fotbalist român în ultimii ani !

Adrian Mazilu a debutat pentru Farul Constanţa în sezonul trecut şi în cele 21 de partide disputate în campionat şi Cupa Româniri a marcat 7 goluri şi a oferit 1 pasă decisivă", a anunţat Farul.


Transferul va fi definitivat odată ce se va deschide fereastra de transferuri din ianuarie şi va fi supus tuturor aprobărilor de reglementare, a precizat gruparea engleză.

"Adrian este un jucător pe care îl urmărim de ceva vreme şi acum aşteptăm cu nerăbdare să ni se alăture anul viitor. Am ajuns la un acord cu Constanţa şi vom urmări evoluţia lui până în ianuarie, iar apoi vom decide ce paşi va face în continuare”, a declarat directorul tehnic David Weir.

Pentru transferul lui Adrian Mazilu, Farul va încasa 3 milioane de euro. Atacantul va ajunge la Brighton abia în ianuarie 2024, astfel că o poate ajuta pe Farul în preliminariile Champions League, acolo unde „marinarii” au debutat cu dreptul, după victoria, scor 1-0, cu Sheriff.

Afla mai multe despre: adrian mazilubrightontransfer adrian mazilu 

viewscnt
Articole similare