Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ovidiu Burcă a răbufnit înainte de startul sezonului la Dinamo! "Mă afectează această tevatură. Nu vreau să mă ascund, dar să vă spun ce m-a deranjat"

Ovidiu Burcă a răbufnit înainte de startul sezonului la Dinamo! "Mă afectează această tevatură. Nu vreau să mă ascund, dar să vă spun ce m-a deranjat"

Dinamo București

Comentarii

Antrenorul lui Dinamo Bucureşti, Ovidiu Burcă, încearcă să-şi păstreze neutralitatea în disputa apărută la nivelul conducerii, înainte de startul sezonului pentru "câini".

Ovidiu Burcă cere linişte la Dinamo! "Nu vreau să mă ascund şi să spun că nu mă afectează"

Acţionarii lui Dinamo pregătesc debarcarea lui Vlad Iacob de pe postul de administrator special. El ar urma să aibă o altă funcţie la Dinamo Bucureşti. 

Vlad Iacob e acuzat de Andrei Nicolescu că are mize personale şi că îngreunează obiectivele acţionarilor, în timp ce administrator special s-a apărat prin a spune că există grupuri care vor să stăpânească clubul. 

Disputa a fost comentată şi de antrenorul Ovidiu Burcă. El a transmis că vestiarul nu e afectat, dar şi-ar dori linişte pentru a pregăti echipa în noul sezon al Superligii. 

"A fost o perioadă când m-a afectat. Mă afectează în continuare toată această tevatură care există în interiorul clubului. N-aş vrea să vorbesc despre lucrul ăsta, dar mă afectează. Am încercat să fiu eu liantul între tot ceea ce înseamnă conducerea clubului, administratori, acţionari, dar din păcate nu am reuşit.

Jucătorii nu au nicio problemă, pentru că beneficiază de cele mai bune condiţii, nu au de ce să se plângă. Eu sunt implicat cumva direct. Am inceput alături de Vlad Iacob proiectul ăsta, îl cunosc pe Andrei Nicolescu de foarte mult timp, l-am cunoscut şi pe Eugen Voicu. 

Nu vreau să mă ascund în spatele vorbelor să spun că nu mă afectează. E o situaţie, pe care nu am înţeles-o. Am încercat să fac tot ceea ce ţine de mine, dar nu cred că am reuşit", a declarat Ovidiu Burcă, după primele turbulenţe ale sezonului la Dinamo Bucureşti

Ovidiu Burcă: "Vlad Iacob nu are nevoie atât de mult de sprijinul tatălui său"

"Pe mine ce m-a deranjat este faptul  că acţionarii Red&White, care au venit şi au salvat acest club sunt aşa pictaţi de către oameni din fotbal ca fiind ceva negativ care s-a întâmplat acestui club. Aş vrea să punctez nişte lucruri, pentru că nu mi se par juste afirmaţiile care au avut loc în spaţiul media în ultima perioadă.

Aceşti oameni, tot ceea ce au promis până la momentul acesta, au bifat. Licenţa, salarii la zi, interdicţia la transferuri. Eu vă spun de la nivelul de unde văd eu lucrurile. Nu ştiu care este relaţia dumnealor cu administratorul special şi judiciar, dar au bifat toate obiectivele pe care le-au avut. Nu înţeleg de unde această adversitate pentru nişte oameni care au venit şi au salvat clubul ăsta.

Împreună cu Vlad Iacob am pornit acest proiect, dar până la urmă în viaţă suntem suma deciziilor pe care le luăm. Am încercat să înţeleg nişte lucruri. Mi-am permis să dau nişte sfaturi, deşi nu dau sfaturi. A luat nişte decizii. Nu fac bine declaraţiile pe care el, poate chiar şi tatăl lui le dau în spaţiul public.

Lucrurile pe care trebuie să le rezolve să le rezolve în spatele uşilor închise. Eu am încercat să fac lucrul asta, nu am reuşit. Chiar şi tatăl lui a transmis aşa subliminal niste declaraţii în ceea ce mă priveşte. Nu sunt aici să fac alianţe cu nimeni. 

Vlad nu are nevoie atât de mult de sprijinul tatălui său, poate gestiona situaţia de unul singur", a mai spus antrenorul lui Dinamo, Ovidiu Burcă. 

Dinamo Bucureşti - Universitatea Craiova are loc luni, de la 21:30, în prima etapă a Superligii, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro. 

Afla mai multe despre: ovidiu burcavlad iacobactionari dinamodisputa conducere dinamo 

viewscnt
Articole similare