Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Arabia Saudită continuă să atragă fotbalişti din Premier League. Ofertă incredibilă pentru vedeta lui Manchester City

Arabia Saudită continuă să atragă fotbalişti din Premier League. Ofertă incredibilă pentru vedeta lui Manchester City

Manchester City

Comentarii

Manchester City este foarte aproape de a-l ceda pe Riyad Mahrez (32 de ani) în Arabia Saudită. Jucătorul algerian a primit o ofertă colosală din zona Golufului.

Arabia Saudită continuă să atragă fotbalişti din Premier League. Ofertă incredibilă pentru vedeta lui Pep Guardiola de la Manchester City

Cotidianul britanic Daily Mail a anunţat duminică, citând o publicaţie din Arabia Saudită, că mijlocaşul algerian Riyad Mahrez ar fi căzut la înţelegere cu gruparea saudită Al-Ahli.

Riyad Mahrez mai are doi ani de contract cu Manchester City, însă conform publicaţiei sportive arriyadiyah.com, este foarte aproape de un transfer în Arabia Saudită, loc unde Mahrez ar putea să îşi încheie cariera de jucător activ.

Al-Ahli este pregătită să ofere 30 de milioane de lire sterline (aproape 35 de milioane de euro) pentru Manchester City, iar lui Mahrez i s-ar fi pregătit un contract pe două sezoane, cu un salariu de 52 de milioane de euro plus bonusuri pentru cei doi ani.

Astfel, şi Manchester City ar putea ceda un jucător spre campionatul saudit, aşa cum au făcut recent şi Liverpool sau Chelsea.

Riyad Mahrez a ajuns la Manchester City în 2018, pentru aproape 70 de milioane de euro, de la Leicester. Alături de ”vulpi” a luat titlul în Premier League în 2016.

Iar alături de ”cetăţeni” a mai ieşit de patru ori campion al Angliei şi a luat şi trofeul Ligii Campionilor în acest an, pe lângă alte nenumărate trofee.

Afla mai multe despre: riyad mahrezmanchester cityarabia saudita 

viewscnt
Articole similare