Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un star de la Barcelona este dorit în Arabia Saudită! Al-Hilal ar putea fi destinaţia surprinzătoare

Un star de la Barcelona este dorit în Arabia Saudită! Al-Hilal ar putea fi destinaţia surprinzătoare
Comentarii

Raphinha (26 de ani), unul dintre cei mai importanţi fotbalişti ai Barcelonei, ar putea ajunge în Arabia Saudită, la Al Hilal, chiar în această perioadă de mercato.

Raphinha, dorit de Al Hilal în Arabia Saudită

Jucătorul Barcelonei, Raphinha, a lucrat din greu de luni la Ciutat Esportiva de Sant Joan Despí, cu gândul de a concura cu Ousmane Dembélé, Ansu Fati, Ferran Torres şi Abde Ezzalzouli pentru un loc de titular, dar situaţia sa s-ar putea schimba în luna şi jumătate rămasă de mercato.

Nu există încă nicio ofertă pe masă, nici pentru FC Barcelona, nici pentru jucător, dar atât jucătorul şi anturajul său, cât şi clubul, sunt pe deplin conştienţi de interesul puternic al Arabiei Saudite pentru internaţionalul brazilian.
 
În vârstă de 26 de ani, cu un contract valabil până în 2027 şi cu o clauză de răscumpărare de 1 miliard de euro, extrema se află în vizorul lui Al-Hilal şi alte cluburi saudite.
  • 60 de milioane de euro esta cota de piaţă a lui Raphinha, potrivit Transfermarkt.com
  • 10 goluri şi 12 assisturi a reuşit Raphinha în cele 50 de meciuri jucate pentru Barcelona până acum

Barcelona şi Manchester United au fost sancţionate de UEFA pentru încălcarea fair play-ului financiar

FC Barcelona şi Manchester United sunt printre cluburile care au fost amendate vineri de către UEFA pentru încălcarea regulilor fair play-ului financiar (FPF), înaintea intrării în vigoare a unui nou sistem bazat pe limitarea masei salariale, informează AFP.

Organismul de control financiar pentru cluburi, structură independentă în cadrul forului fotbalistic european, a condamnat clubul catalan la o amendă de 500.000 de euro pentru o prezentare greşită a conturilor: Barca a integrat în veniturile sale, în baza FPF, "profituri din vânzarea de active necorporale" care nu ar trebui să apară acolo, doar transferurile de jucători fiind luate în calcul în această categorie.

La rândul său, Manchester United este amendat cu 300.000 de euro pentru o încălcare "minoră" a principiului echilibrării conturilor impus din 2011 cluburilor implicate în competiţii europene, în numele stabilizării financiare a fotbalului european, lansat într-o perpetuă cursă pentru căutarea talentelor, ce alimentează explozia salariilor.

Cele două cluburi sunt cele mai prestigioase pe o listă cu numeroase grupări, sancţionate pentru ultima dată în numele "vechiului" fair play financiar, notează UEFA, care va autoriza din sezonul 2023/24 un deficit crescut, însă limitează de acum masa salarială proporţional cu veniturile - până la 80% în 2024, 90% în 2025.

Afla mai multe despre: barcelonaarabia sauditaraphinha 

viewscnt
Articole similare