Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Discursul lui Pep Guardiola după Manchester City - Liverpool 4-1. Cei trei jucători ”premiaţi” de managerul campioanei Angliei

Discursul lui Pep Guardiola după Manchester City - Liverpool 4-1. Cei trei jucători ”premiaţi” de managerul campioanei Angliei

Manchester City

Comentarii

Pep Guardiola (52 de ani) a tras concluziile după prestaţia de zile mari avută de Manchester City în duelul cu rivalii de la Liverpool.

Manchester City a învins-o fără drept de apel pe Liverpool, scor 4-1, într-un meci din etapa a 29-a a Premier League.

Oaspeţii au deschis scorul pe Etihad, în minutul 17, când Salah a profitat de pasa lui Jota.

Manchester City, fără Haaland – accidentat, a replicat prin Julian Alvarez, care a egalat în minutul 27, din assist-ul lui Grealish.

În repriza secundă, City a dominat categoric meciul, pe care l-a rezolvat în numai şapte minute.

Mai întâi, De Bruyne i-a adus în avantaj pe ”cetăţeni”, în minutul 46, pentru ca, în minutul 53, Gundogan să ridice scorul la 3-1.

A mai înscris şi Grealish, în minutul 74, iar Manchester City s-a impus cu 4-1.

Discursul lui Pep Guardiola după Manchester City - Liverpool 4-1. Cei trei jucători ”premiaţi” de managerul campioanei Angliei

La finalul meciului, Pep Guardiola a fost plin de laude la adresa jucătorilor săi, iar cei remarcaţi în mod special au fost Grealish, Mahrez şi Alvarez.

"Din minutul 1 până în minutul 93 a fost o prestaţie perfectă. Chiar dacă am primit un gol, am jucat foarte bine.

Liverpool a pus mereu pericol pe tranziţie, dar noi am jucat foarte bine, una dintre cele mai bune prestaţii în cei şapte ani ai mei aici.

Jucătorii ştiau că nu joacă slab. Am fost conduşi, dar am continuat, am discutat la pauză, iar de la 2-1 jocul a devenit stabil.

Jack Grealish? Ne-a salvat de la primirea celui de-al doilea gol. Riyad Mahrez a fost şi el excepţional. Nu pot să numesc un jucător mai bun decât altul. Toţi au fost excepţionali.

Julian Alvarez? Nu numai golul, ci şi pasele de la golul 2 şi golul 3. Este foarte inteligent când are mingea, e un fotbalist excepţional.

Clubul a reuşit un transfer senzaţional când l-a adus. E campion mondial alături de Lionel Messi dintr-un anumit motiv", a declarat Guardiola, conform BBC.

În urma acestui succes categoric, Manchester City este pe locul secund în campionat, cu 64 de puncte, la opt puncte de liderul Arsenal. Liverpool se află pe locul 6, cu 42 de puncte.

Afla mai multe despre: guardiolamanchester citypremier league 

viewscnt
Articole similare