Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Propunere în direct: ”Nu înţeleg de ce Becali nu se ambiţionează”. O altă ipoteză, lansată: ”Cei de la CSA Steaua sunt şi extrem de frustraţi că de doi ani nu promovează” | EXCLUSIV

Propunere în direct: ”Nu înţeleg de ce Becali nu se ambiţionează”. O altă ipoteză, lansată: ”Cei de la CSA Steaua sunt şi extrem de frustraţi că de doi ani nu promovează” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Derby-ul dintre FCSB şi Dinamo, programat pe data de 22 iulie, în cadrul etapei a doua a noului sezon din Superliga, se va disputa pe noua arenă din Ghencea. Vicecampioana României a primit acceptul din partea MApN în cursul zilei de marţi.

Ministerul Apărării Naţionale (MApN) a aprobat cererea FCSB-ului de a găzdui duelul cu Dinamo pe 22 iulie. Astfel, ”Eternul Derby” va fi prima partidă din istoria Superligii ce se va juca în ”Templul fotbalului românesc”.

Propunere în direct: ”Nu înţeleg de ce Becali nu se ambiţionează”. O altă ipoteză, lansată: ”Cei de la CSA Steaua sunt şi extrem de frustraţi că de doi ani nu pot să promoveze” | EXCLUSIV

Subiectul ultimelor din zile din fotbalul românesc a fost discutat şi în studioul Orange Sport de comentatorul sportiv Bogdan Cosmescu şi fostul mare internaţional român, Viorel Moldovan.

Cel dintâi este de părere că încă există şanse ca decizia găzduirii acestui meci să poată fi modificată, iar dacă se va juca până la urmă în Ghencea nu vor fi incidente la deby.

”Eu nu sunt 100% că joacă. Măcar să vedem că semnează contractul ăla aşa cum zicea MM. Suntem o ţară în care nu mai miră nimic. Este o ţară a tuturor posibilităţilor. Suntem specialişti în driblarea, în găsirea a tot felul de portiţe.

Mai spun ceva. Dacă joacă FCSB acolo e mai greu să vină un privat. Cei de la CSA Steaua sunt şi extrem de frustraţi că de doi ani de zile nu pot să promoveze în Liga 1. Dragostea are nevoie şi de ceva palpabil.

Pe de o parte e FCSB - Dinamo şi doi la mână e şi CSA băgată în povestea asta. Eu sunt convins că nu vor fi incidente. Din fericire, noi nu suntem radicalişti, ci doar la nivel declarativ. Nu suntem sârbi, greci, turci sau alţii. 

Eu nu cred că nu va fi nimic la stadion. Suntem un popor paşnic, la nivel declarativ suntem agresivi, dar o frică poate de consecinţe ne potoleşte”, a declarat Cosmescu, la Orange Sport.

De altfel, şi Viorel Moldovan a salutat hotărârea MApN-ului de a permite FCSB-ului organizarea derby-ului cu Dinamo din etapa a doua a Superligii pe Stadionul Steaua-Ghencea.

”E obositor subiectul ăsta. De când s-a consturit acest stadion, eu nu mai înţeleg. Care e problema dacă joacă FCSB acolo. Care identitate, unde mai e identitatea?

Eu nu înţeleg de ce Becali nu se ambiţionează să facă un stadion nou. Ar fi o investiţie interesantă. Să găsească soluţii, asocieri, cumva, din punct de vedere financiar.

Şi suporterii FCSB-işti au legătura foarte mare cu acest stadion, cu Ghencea”, a adăugat şi Moldovan.

Meciul dintre FCSB şi Dinamo se va juca sâmbătă, 22 iulie, de la 21:30, în etapa a doua din Superligă şi va fi în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro.

Afla mai multe despre: fcsbcsa steauafcsb dinamoghenceafcsb ghencea 

viewscnt
Articole similare