Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum l-au dezamăgit suporterii Stelei pe Bănel Nicoliţă. ”Este dureros. Cei care cântau pentru mine s-au dus în partea cealaltă”

Cum l-au dezamăgit suporterii Stelei pe Bănel Nicoliţă. ”Este dureros. Cei care cântau pentru mine s-au dus în partea cealaltă”

Superliga

Comentarii

Bănel Nicoliţă a salutat decizia MApN care permite FCSB-ului să organizeze derby-ul cu Dinamo din etapa a doua a Superligii pe Stadionul Steaua.

.Ministerul Apărării Naţionale a aprobat cererea FCSB-ului de a găzdui partida de pe 22 iulie. Astfel, derby-ul dintre cele două mari rivale va fi prima partidă din istoria Superligii ce se va juca în ”Templul fotbalului românesc”. 

Bănel Nicoliţă a rămas cu un gust amar după ce galeria Stelei s-a scindat

Bănel Nicoliţă nu vede nimic anormal în decizia MApN şi este dezamăgit de modul în care cele două peluze au ales să meargă pe căi diferite. Fostul jucător al lui Nantes a declarat în repetate rânduri că este fanul FCSB-ului şi şi-a anunţat prezenţa la partida cu Dinamo din Ghencea.

Mă bucur că FCSB joacă în Ghencea, e normal, e logic. Sunt bani publici şi e normal să joace oricine îşi permite să plătească. E dureros şi pentru noi că cei care cântau pentru Bănel Nicoliţă s-au dus în partea cealaltă sau invers, jucători alături de care am evoluat, s-au împărţit şi au mers la CSA.

Eu am rămas cu FCSB, dar au creat o anumită panică între noi. Eu aşa văd adevărul şi voi rămâne alături de FCSB în orice situaţie. Aşa e normal, aşa e frumos. Era logic să poată juca pe acest stadion. În ultimul timp, FCSB a avut 30-40.000 de fani pe Arena Naţională la fiecare meci, a dat dovadă că e cea mai iubită echipă din România.

O să fie foc, o să fie nebunie mare. Chiar m-a sunat cineva ieri că vrea 10 bilete. Voi fi şi eu acolo, alături de fetele mele, cu toţii ne dorim să luăm titlul. O să fie nebunie. Dinamo a promovat. Niciodată nu trebuie luaţi de sus că se poate întâmpla orice. Şi Piteştiul i-a luat de sus şi s-a văzut ce s-a întâmplat”, a declarat Bănel Nicoliţă, pentru As.ro.

Nevoită să plece de pe Arena Naţională, FCSB a găsit soluţia ideală

Din cauza faptului că cel mai mare stadion din ţară va fi închis în primele etape ale noului sezon din Superligă, FCSB a trebuit să se reorienteze pentru a-şi găsi o ”casă” în vederea oragnizării derby-ului cu Dinamo. Deşi Târgovişte şi ”Arcul de Triumf” au fost printre posibilele variante, FCSB a reuşit să ”imposibilul” şi va fi gazda în primul meci de Liga 1 de pe Stadionul Steaua, de la modernizarea acestuia.

În ciuda faptului că, în ultimele zile ultraşii Stelei au făcut presiuni uriaşe pentru ca derby-ul din etapa a doua să nu se dispute în ”Templul fotbalului românesc”, ministrul MApN a răspuns pozitiv cererii înaintate de FCSB. Cu toate acestea, pentru ca meciul să se poată disputa în Ghencea, comandatul Clubului Sportiv al Armatei trebuie să semneze hârtia ce ar oficializa totul.

Afla mai multe despre: fcsbsteauadinamo 

viewscnt
Articole similare