Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ore decisive pentru transferul lui Vlad Chiricheş la FCSB? Anunţul făcut de Mihai Stoica | EXCLUSIV

Ore decisive pentru transferul lui Vlad Chiricheş la FCSB? Anunţul făcut de Mihai Stoica | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

FCSB îl vrea neapărat pe Vlad Chiricheş (33 de ani), fundaşul central care va pleca de la Cremonese liber de contract.

Gigi Becali e gata să-i ofere un salariu-monstru pentru a accepta oferta FCSB şi să semneze un contract, chiar şi de scurtă durată, cu echipa "roş-albastră" şi urmează ore decisive în privinţa posibilităţii lui Vlad Chiricheş sub comanda cuplului Pintilii-Charalambous.

Ore decisive pentru transferul lui Vlad Chiricheş la FCSB?

În direct la Orange Sport, Mihai Stoica a anunţat că urmează să aibă o discuţie, miercuri, cu Vlad Chiricheş pentru a vedea disponibilitatea sa de reveni la FCSB. Până acum, MM nu s-a băgat în discuţiile lui Chiricheş cu Gigi Becali, care a ţinut frâiele negocierilor.

Mihai Stoica vrea să aibă o discuţie faţă în faţă cu Vlad Chiricheş pentru a înţelege exact dacă există şanse ca acesta să revină. "Mâine voi avea o discuţie cu Vlad Chiricheş. E prima noastră discuţie, da. A vorbit mai mult cu Gigi", a spus oficialul FCSB, la Orange Sport.

Vlad Chiricheş va rămâne liber de contract după ce s-a despărţit de Cremonese, echipă care a retrogradat din Serie A în Serie B în sezonul trecut.

Gigi Becali, gata de o ofertă-monstru pentru transferul lui Vlad Chiricheş

Marţi, Gigi Becali a anunţat că e gata să-i facă o ofertă-monstru lui Vlad Chiricheş pentru ca acesta să spună "da" transferului la FCSB. Omul de afaceri din Pipera a declarat că poate ridica suma pe care fundaşul să o încaseze într-un singur până la un milion de euro, salariu plus bonusuri de performanţă.

Vlad Chiricheş aşteaptă în continuare şi oferte din străinătate. "Am vorbit cu el, i-am făcut o ofertă, nu e mulţumit. I-am zis să stea, să aştepte, în cazul în care nu găseşte ceva, poate folosi oferta mea ca tampon. Mi-a zis că nu vrea, Steaua i-a dat mult şi nu vrea să facă aşa ceva, să ne folosească. I-am zis că ce vrea el nu pot să ofer.

E vorba de bani. Eu ce să fac? I-am dat o soluţie, că poate câştiga mai mult dacă ne calificăm în grupe, poate câştiga un milion într-un singur an. Dar nu pot să-i dau dacă nu câştig bani, nu îi dau din buzunarul meu. Să-i dai un milion unui jucător, în România... Bine, nu-i dădeam de la mine, dar ajungea la un milion. Cu tot cu titlul şi Conference League, în 12 luni ajungea la suma asta.

Dar a zis că nu ştie dacă ne calificăm. I-am zis să ne ajute să ne calificăm şi, dacă nu ne calificăm, pleacă, îl pun pe liber şi îi dau 50.000 pe lună în primele două luni. Nu mă calific, am pierdut 100.000, ia-ţi banii! N-a vrut. E posibil să vrea, daca nu găseşte altceva, ce să facă?", a spus Gigi Becali.

Afla mai multe despre: vlad chiriches transfer fcsbfcsb vlad chirichesfcsb transfer vlad chirichesmihai stoica vlad chiriches 

viewscnt
Articole similare