Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Atac frontal după ce FCSB a primit acces pe „Ghencea”: „Ne-am întors pe vremea lui Ceauşescu? Vor să fure iar identitatea Stelei!”

Atac frontal după ce FCSB a primit acces pe „Ghencea”: „Ne-am întors pe vremea lui Ceauşescu? Vor să fure iar identitatea Stelei!”

Fotbal intern

Comentarii

Jean Pavel, unul dintre vechii lideri ai Peluzei Sud, a criticat în termeni duri decizia Ministerului Apărării de a da undă verde celor de la FCSB pentru folosirea Stadionului Steaua.

Atac dezlănţuit după ce FCSB a primit acceptul să evolueze pe „Ghencea”

Jean Pavel, fostul şef al galeriei steliste, a rămas uimit de decizia luată în favoarea celor de la FCSB în ceea ce priveşte utilizarea Stadionului Steaua. Ba mai mult, el îi îndeamnă pe suporterii CSA Steaua să facă plângeri penale împotriva trioului Marcel Ciolacu - Angel Tîlvăr - Gigi Becali.

Atât Premierul României, cât şi Ministrul Apărării au fost de acord să pună la dispoziţie stadionul din Ghencea pentru FCSB, chiar pentru marele derby cu Dinamo, din etapa a doua a Superligii, din 22 iulie.

Vestea l-a scos din sărite pe Jean Pavel, unul din vechii lideri ai Peluzei Sud, care îi acuză pe oamenii de stat de trafic de influenţă şi practici din era comunistă.

„Conform Legii achiziţiilor publice, se interzice oricărei entităţi să facă o achiziţie sau un contract comercial cu o altă entitate cu care se află în litigiu. Este exact situaţia dintre CSA Steaua şi FCSB. Chiar ne-am întors pe timpul lui Ceauşescu, ca primul ministru să dea ordin ministrului Apărării, după spusele infractorului (nr se referă la Gigi Becali)?! 

Dacă aşa a fost, zilele astea, mii de oameni se vor duce să depună plângeri penale împotriva premierului, pentru trafic de influenţă, împotriva ministerului Apărării pentru trafic de influenţă şi abuz în serviciu, împotriva lui Gigi Becali pentru trafic de influenţă. 

Hai să jucăm aşa, dacă ne-am întors în anii '80. De ce nu dă ordin să se dea spaţiile de la CSA Steaua pe gratis, să ia bolnavii şi bătrânii din azile şi din cămine şi să-i ducă acolo? PSD-ul asta a devenit, Partidul Comunist Român, trasează sarcini de la premier la ministrul Apărării să se facă o treabă nelegală. 

Gigi a vorbit cu Ciolacu să facă asta, l-a şi chemat public în lojă, să se mândrească că stă lângă el. Ce e asta?!

De ce FCSB nu joacă pe Rapid, la Craiova, la Ploieşti? De ce la Steaua, neapărat? Ca să inducă în capul oamenilor că aia e Steaua?! Adică iar vor să facă uzurpare de calităţi oficiale, de nume, să fure iar identitatea Stelei?! Adică prosteală, nu?! 

Cum adică, păi CSA Steaua şi FCSB sunt în litigiu de 14 ani. Ei au prejudiciat clubul, au vândut lotul de jucători de atunci cu 40 de milioane de dolari, au băgat banii în buzunare. Au eliminat AFC Steaua, o entitate în care Armata era prezentă şi au înfiinţat o entitate nouă, cu numele Steaua. 

De unde Steaua? MM Stoica vorbeşte despre Steaua, el care nici nu e stelist. El mă aştepta la gară, când veneam cu galeria, că era pe la Galaţi. Să mă roage să nu facem iureş", a declarat Jean Pavel, potrivit gsp.ro.

Helmut Duckadam, prima reacţie după ce FCSB a primit acces pe Stadionul Steaua: „N-am niciun gând să merg acolo!” | EXCLUSIV

Helmut Duckadam (64 de ani) a oferit prima reacţie, după ce FCSB a primit undă verde să evolueze pe Stadionul Steaua.

„Eroul de la Sevilla” are o poziţie fermă în ceea ce priveşte unda verde primită de FCSB pentru a juca meciurile de pe teren propriu pe Stadionul Steaua. Deşi i se pare o situaţie normală, fostul mare goalkeeper a ţinut totuşi să precizeze că nu vrea să meargă pe stadion, chiar dacă FCSB va disputa acolo cele mai importante meciuri din sezon.

„E o treabă bună (n.r. despre faptul că FCSB va juca pe „Ghencea”). S-a rezolvat şi la Craiova, chiar dacă a fost multă tevatură înainte. Se va rezolva şi aici pentru că stadioanele trebuie întreţinute şi atunci trebuie să le închiriezi ca să încasezi bani.

N-am nici un gând nici dacă joacă FCSB să merg neapărat pe Ghencea. Nu cred că FCSB va juca regulat aici. Cred că va mai juca pe Ghencea, dar când Arena Naţională va fi liberă, vor juca acolo”, a declarat Helmut Duckadam, pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: csa steauafscbstadionul steaua 

viewscnt
Articole similare