Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Dacă gazonul costă 1.000.000 de euro, mă reprofilez şi mă apuc să cresc gazon”. Solicitarea CSA-ului provoacă reacţii | EXCLUSIV

”Dacă gazonul costă 1.000.000 de euro, mă reprofilez şi mă apuc să cresc gazon”. Solicitarea CSA-ului provoacă reacţii | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

Derby-ul dintre FCSB şi Dinamo, programat sâmbătă, 22 iulie, ar putea să nu mai aibă loc pe stadionul ”Steaua”, în urma piedicilor continue dinspre CSA Steaua.

Chiar dacă Gigi Becali a declarat că nu există acea clauză de 1.000.000 de euro în draftul de contract ce urmează a fi încheiat între Steaua şi CSA Steaua, pentru închirierea arenei, se pare că aceasta, totuşi, ar exista.

Bogdan Cosmescu, uluit de clauza de 1.000.000 de euro

Conducătorii celor de la CSA Steaua au ascuns această clauză sub obligaţia de a înlocui gazonul în cazul unei deteriorări grave la finalul derby-ului. 

O sumă mult prea mare pentru cât ar costa, de fapt, înlocuirea gazonului de pe arena Steaua.

Gigi Becali a declarat că va achitat toate pagubele ce s-ar produce în urma partidei cu Dinamo, însă nu are de gând să trimită acea asigurarare de 1.000.000 de euro, care poate fi accesată de CSA Steaua în orice moment, din diferite motive invocate.

Bogdan Cosmescu consideră că această clauză este pusă dintr-un singur motiv: să o oprească pe FCSB din drumul către Ghencea!

Dacă gazonul ăla costă 1.000.0000 de euro, mă reprofilez şi mă apuc să cresc gazon. Dacă atâta costă - nu să-mi spună ei că atâta vor să coste. 

Să zicem că dau cu torţe, că se arde şi iarba. Cât poate să ardă. Să zicem că sar ăia şi strigă nu ştiu ce. Să cere 1.000.000 de euro? Eu am zis de acum trei zile că nu se va juca în Ghencea.

Dacă au găsit om care  a zis că gazonul costă 1.000.000 de euro, poate să zică şi faptul că o toaletă înfundată costă 3 milioane de euro.

Asta înseamnă sfidare. Nu vrea nimeni să joace FCSB în Ghencea. Asta arată cum se desfăşoară lucrurile în România”, a declarat Bogdan Cosmescu la Orange Sport.

Afla mai multe despre: bogdan cosmescufcsb-dinamo 

viewscnt
Articole similare