Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lui MM Stoica nu îi este frică de suporterii Stelei: ”Nu sunt foarte mulţi ca să creeze haos”. Cu ce îi ”ameninţă” | EXCLUSIV

Lui MM Stoica nu îi este frică de suporterii Stelei: ”Nu sunt foarte mulţi ca să creeze haos”. Cu ce îi ”ameninţă” | EXCLUSIV

Steaua

Comentarii

FCSB a primit un răspuns pozitiv de la MApN pentru închirierea stadionului Steaua, în vederea găzduirii meciului cu Dinamo în Ghencea.

Lui MM Stoica nu îi este frică de suporterii Stelei: ”Nu sunt foarte mulţi să creeze haos”. Cu ce îi ”ameninţă” | EXCLUSIV

FCSB va juca pe Stadionul Steaua derby-ul cu Dinamo Bucureşti, din etapa a doua din Superliga, sâmbătă, 22 iunie, ora 21:30, pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro. 

Informaţia a fost confirmat şi de CSA Steaua Bucureşti, care a transmis că decizia a fost luată în cadrul Ministerului Apărării. 

Suporterii Stelei nu sunt de acord cu acordul semnat de ministrul Apărării. Lui MM Stoica, managerul general de la FCSB, însă nu este frică de suporterii de la CSA şi a lăsat de înţeles că se vor lua măsuri dure înainte şi după partida din Ghencea. 

”Nu. Nu s-a semnat contractul, mai e un detaliu de pus la punct. Eu am convingerea că se va rezolva, mâine se va semna. (n.r. despre clauza de un milion de euro) Nu aş vrea să vorbesc prea mult, că nu eu am reprezentat clubul, Argăseala s-a ocupat, se va găsi o soluţie! Orice se va întâmpla, paguba dacă se va produce o vom plăti. Dinamo o să fie insoţită şi pagubele le vom plăti noi, iar după vom încasa de la el. Vom organiza bine, pe toate palierele! 

Nu putem să oprim asta, vom scoate bilete online doar mai scumpe atunci, nu ştiu vedem. Nu sunt foarte mulţi să creeze haos. Dacă vor crea înseamnă să treacă peste discutiile pe care liderii le au avut cu Jandarmeria. Jandarmeria îşi face treaba. Nu o să fie stewarzi aşa, vom avea sportivi care vor asigura paza! Nu de la şah, cu siguranţă. Sportivi care sunt legitimaţi, noi avem foarte mulţi şi acum la stewarzi.

Avem şi acum dublu campion de box, el este directorul firmei, de exemplu. Nu vorbim de clanuri, vorbim de asigurarea ordinii pe stadion. Nu poţi să te baţi cu trupele speciale. Este o chestie care se face în premieră şi e normal să fie făcut aşa”, a declarat MM Stoica la Orange Sport. 

Pentru FCSB, organizarea meciului cu Dinamo pe stadionul Steaua reprezintă o revenire în Ghencea după o pauză de peste opt ani.

Ultimul meci disputat de clubul lui Gigi Becali în Ghencea este un FCSB - Viitorul 4-1 din 22 martie 2015.

Afla mai multe despre: mm stoicafcsbcsa steauaghencea 

viewscnt
Articole similare