Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Pun gazon cu cristale Swarovski!". Bogdan Cosmescu s-a crucit când a aflat suma soliciată prin contract de CSA Steaua: "E clar că nu vor" | EXCLUSIV

"Pun gazon cu cristale Swarovski!". Bogdan Cosmescu s-a crucit când a aflat suma soliciată prin contract de CSA Steaua: "E clar că nu vor" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

În direct la Orange Sport, Bogdan Cosmescu a comentat suma solicitată prin contract de CSA Steaua celor de la FCSB pentru ca echipa lui Gigi Becali să aibă acces pe stadionul Steaua.

Reprezentanţii CSA Steaua au solicitat ca suma de un milion de euro să fie trecută în contract, clauză de protecţie a bunului închiriat către FCSB, pentru ca echipa să aibă acces pe stadionul Steaua după ce Angel Tîlvar - Ministrul Apărării - a semnat şi şi-a dat acceptul pentru FCSB în Ghencea.

"Pun gazon cu cristale Swarowski!". Bogdan Cosmescu s-a crucit când a aflat suma soliciată prin contract de CSA Steaua: "E clar că nu vor" | EXCLUSIV

Bogdan Cosmescu s-a crucit când a aflat că suma solicitată este un milion de euro pentru schimbarea gazonulului şi a spus că, dacă e adevărat, atunci oficialii CSA vor să pună "gazon cu cristale Swarowski" pe stadionul din Bulevardul Ghencea.

Mai mult, comentatorul Orange Sport consideră suma drept un semn clar că şefii Clubului Sportiv al Armatei nu-şi doresc ca FCSB să intre pe stadionul Steaua.

"Eu nu ştiu dacă e adevărat suma aia. Dacă e adevărat, e clar că ei nu vor să vină FCSB în Ghencea. Să ceri un milion de euro... La un milion de euro se pune gazon cristale Swaroswki, la fiecare patru fire. E inflaţie mare, dar nu... La un milion de euro, n-am mai auzit asemenea sume. Nici pe Bernabeu n-am auzit să coste atât. Decât dacă, repet, pui la patru fire şi un cristal. E clar că ei nu vor! Poate că nu-i adevărat, poate n-au cerut atât. Dacă au cerut un milion de euro, eu continui să fiu sceptic că FCSB va juca. Suma mi se pare...", a spus Bogdan Cosmescu, la Orange Sport.

FCSB - Dinamo, meci programat în etapa a doua din Superliga României, se va juca pe stadionul Steaua, pe 22 iulie.

Afla mai multe despre: csa steauafcsbclauzagazonstadion steauabogdan cosmescu 

viewscnt
Articole similare