Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitură! I-a cedat echipa lui Becali, iar acum spune că FCSB nu e Steaua! "MApN a câştigat" | EXCLUSIV

Lovitură! I-a cedat echipa lui Becali, iar acum spune că FCSB nu e Steaua! "MApN a câştigat" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

În mijlocul disputei Steaua Bucureşti - FCSB, atât în privinţa palmaresului, cât şi în privinţa stadionului, Viorel Păunescu a intervenit şi a dorit să-şi expună punctul de vedere. El consideră că echipa finanţată de Gigi Becali nu poate fi asociată cu brandul istoric al României.

Viorel Păunescu, personaj-cheie în cedarea echipei spre Gigi Becali, spune că FCSB nu e Steaua

Personaje din fotbalul românesc continuă să ofere reacţii în privinţa disputei dintre FCSB şi CSA Steaua Bucureşti. Părerile sunt împărţite în privinţa echipei care merită moştenirea lăsată de clubul roş-albastru, iar recent Tudorel Stoica a înjosit FCSB, pe care o consideră "un nimic, patru litere"

Cuvântul a fost luat şi de o personalitate-cheie din urmă cu două decenii, atunci când viitorul clubului a fost decis între conducătorii de la CSA şi Gigi Becali. 

Viorel Păunescu, preşedintele Asociaţiei Fotbal Club Steaua, a cărui semnătură apare pe documentul prin care clubul a trecut în proprietatea lui Gigi Becali, îşi menţine părerea în privinţa clubului care se poate simţi îndeptăţit să ducă mai departe istoria Stelei. 

Prezent la negocierile de la începutul anilor 2000, Viorel Păunescu a transmis că FCSB nu e Steaua, iar cele mai mari performanţe ale clubului stau în dreptul Ministerului Apărării. 

"(n.r. - FCSB e Steaua sau e FCSB?) E FCSB. Steaua Bucureşti, care a câştigat Cupa Campionilor Europeni, e Steaua Bucureşti. Nu poate nimeni să-i ia dreptul Stelei... Steaua nu se poate muta de la un club la altul prin...

MApN a câştigat cu echipa Steaua Bucureşti (n.r. - Cupa Campionilor Europeni). FCSB e o treabă aparte", a declarat Viorel Păunescu pentru Orangesport.ro. 

Viorel Păunescu a condus asociaţia nonprofit, care a controlat Steaua Bucureşti în momentul în care conducerea CSA a fost nevoită să se alinieze normelor europene. La acel moment, nu s-a putut continua în competiţie sub forma unui club departamental. 

Viorel Păunescu e de părere că banii pe care FCSB i-ar plăti în Ghencea sunt buni pentru CSA

În schimb, Viorel Păunescu, fostul preşedinte al AFC Steaua, consideră că FCSB ar trebui să joace pe Stadionul Steaua, în condiţiile în care pentru organizarea evenimentului s-ar plăti bani buni. 

"Eu cred că e un lucru bun. Câştigă nişte bani ăia din Ghencea, nişte bani buni care vin în contul clubului", a adăugat Viorel Păunescu pentru Orangesport.ro.  

În ultima sa intervenţie, Gigi Becali a dezvăluit că Valeriu Argăseală a fost luni în Ghencea şi i-a dat o veste privind organizarea meciului FCSB - Dinamo, pe Stadionul Steaua, în etapa a doua a Superligii. 

Afla mai multe despre: gigi becalifcsb steauaviorel paunescusteaua dinamo 

viewscnt
Articole similare