Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Grameni, ţinta principală a unei rivale din Superligă. Gică Hagi nu ar spune ”nu” ofertei. Farul, descoperită chiar înaintea returului cu Sheriff

Grameni, ţinta principală a unei rivale din Superligă. Gică Hagi nu ar spune ”nu” ofertei. Farul, descoperită chiar înaintea returului cu Sheriff

Farul Constanța

Comentarii

Constantin Grameni (20 de ani) a fost unul dintre cei mai importanţi şi influenţi jucători de la Farul Constanţa în sezonul trecut, dar în această vară poate pleca de la echipa lui Gică Hagi (58 de ani).

Grameni, ţinta principală a unei rivale din Superligă. Îl mai poate ţine Gică Hagi la Farul?

Farul a început excelent noul sezon competiţional. În ciuda unui eşec la limită suferit în Supercupa României, campioana şi-a revenit imediat şi a câştigat identic următoarele două partide.

S-a impus cu 1-0 cu Sheriff Tiraspol şi a luat astfel prima şansă la calificarea în turul doi preliminar din Liga Campionilor, iar în Superligă a debutat tot cu 1-0 la Sibiu, cu Hermannstadt.

Unicul gol al campionilor a fost marcat de Constantin Grameni, care a lipsit de la precedentele două meciuri, nefiind încă refăcut complet după o accidentare ce l-a făcut să rateze şi EURO U21 2023.

Iar respectiva reuşită ar putea fi chiar ultima a mijlocaşului de 20 de ani în tricoul ”marinarilor”. Rapid, care l-a dorit şi imediat după încheierea sezonului precedent, ar fi reluat negocierile, informează Fanatik.

În urmă cu două luni, Rapid şi-a manifestat pentru prima dată interesul pentru Grameni, lucru recunoscut de ambele părţi la acel moment, dar giuleştenii nu au putut satisface pretenţiile financiare ale Farului.

Acum, chiar în toiul începutului de campionat, Rapid s-a arătat din nou dispusă să poarte negocieri în privinţa noului star în ascensiune de la formaţia lui Gică Hagi.

De această dată, Dan Şucu şi colaboratorii săi au inaintat suma de un milion de euro pentru serviciile tânărului mijlocaş, iar cei de la Farul ar fi mai dispuşi să stea la masa negocierilor, mai notează sursa citată.

Născut şi crescut la Constanţa, Constantin Grameni a fost urcat la prima echipă a lui Gică Hagi la începutul anului 2021. A acumulat 83 de meciuri şi a reuşit opt goluri şi şase assist-uri pentru constănţeni.

Farul Constanţa va juca manşa retur cu Sheriff Tiraspol marţi, 18 iulie, de la ora 20:00, în format live text pe Orangesport.ro. Scorul din tur a fost 1-0 în favoarea campioanei României.

Afla mai multe despre: farulrapidconstantin grameni 

viewscnt
Articole similare