Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | CFR transferă pe bandă rulantă. Un jucător trecut pe la Atalanta a ajuns în Gruia. Fotbalistul a fost şi pe lista FCSB-ului

OFICIAL | CFR transferă pe bandă rulantă. Un jucător trecut pe la Atalanta a ajuns în Gruia. Fotbalistul a fost şi pe lista FCSB-ului

Serie A

Comentarii

Anton Kresic este noul jucător al CFR-ului. Clujenii au ajuns la o înţelegere cu Rijeka pentru împrumutul fundaşului croat pe o perioadă de un an, cu opţiunea de cumpărare definitivă.

Anunţul a fost făcut pe pagina oficială de Facebook a fostei campioane a României.

”Bun venit, Anton Krešić! Cluburile CFR 1907 Cluj şi HNK Rijeka au ajuns la un acord privind împrumutul fundaşului central Anton Krešić pentru un an, clubul nostru având opţiunea de cumpărare definitivă! 

Croatul a inceput fotbalul la NK Zagreb, iar în 2015, la vârsta de 19 ani, a fost transferat de Atalanta unde, în primul sezon şi jumătate, a bifat 47 de meciuri şi a fost autorul a 10 goluri pentru Atalanta Primavera. Mai apoi, sub formă de împrumut, Krešić a evoluat tot în Italia, pentru echipe precum Trapani, Avellino, Cremonese, Carpi şi Padova.

În ultimele două sezoane, apărătorul de 1.98 m a jucat în Croaţia, la HNK Rijeka, echipă pentru care a evoluat constant, bifând 57 de meciuri. Îi urăm multă baftă şi cât mai multe reuşite la CFR Cluj!”, se arată în comunicatul CFR-ului.

Kresic a fost pe lista FCSB-ului

În urmă cu un an, publicaţia croată Novilist.hr a dezvăluit că CFR Cluj şi FCSB au ofertat acelaşi jucător, care se încadra la acea vreme cerinţelor privind postul de fundaş central. Anton Kresic, născut în Germania, dar cu naţionalitate croată, are 26 de ani şi măsoară 1.98 m. El a făcut pasul la Atalanta Primavera în 2015, de la NK Zagreb, şi a fost împrumutat, sezon de sezon, la mai multe echipe din Italia, printre care: Trapani, Avellino, Cremonese, Carpi şi Padova, până să ajungă la Rijeka, în ţara natală, în 2021. 

Croatul este cotat de Transfermarkt la 400.000 de euro.

Afla mai multe despre: cfrfcsb 

viewscnt
Articole similare