Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Şucu pune banii pe masă: 500.000 de euro pentru transferul unui atacant la Rapid!

Dan Şucu pune banii pe masă: 500.000 de euro pentru transferul unui atacant la Rapid!

Rapid

Comentarii

Cu Marko Dugandzic dorit de Adrian Mutu în Azerbaijan, la Neftchi Baku, Rapid îşi caută atacant şi a găsit o variantă pentru care e gata să achite nu mai puţin de 500.000 de euro!

Rămasă fără Adrian Mutu cu câteva zile înaintea startului noului sezon, Rapid s-a mişcat repede şi l-a numit pe Cristiano Bergodi în locul "Briliantullui", care îi poate lăsa acum fără Marko Dugandzic pe giuleşteni. Totuşi, se pare că echipa nu va rămâne descoperită.

Rapid, ofertă de 500.000 de euro pentru transferul lui Ioannis Pittas

Rapid e gata să achite 500.000 de euro pentru Ioannis Pittas (27 de ani), atacant cipriot de la Apollon Limasol, scrie gsp.ro, care mai notează faptul că acum conducerea din Giuleşti aşteaptă un răspuns din partea omologilor din Cipru.

Ioannis Pittas a marcat 20 de goluri şi a livrat patru pase de gol în 47 de meciuri jucate cu Apollon în toate competiţiile sezonului trecut.

  • 1,2 milioane de euro este cota de piaţă a lui Iaonnis Pittas în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Rapid îi vrea şi pe Marius Ştefănescu şi Nicolae Păun de la Sepsi

Din informaţiile Orange Sport, Rapid vrea să-i transfere doi foşti elevi lui Cristiano Bergodi la Rapid. Este vorba despre Marius Ştefănescu şi Nicolae Păun (ambii 24 de ani) de la Sepsi Sf. Gheorghe. Nu se cunoaşte exact suma pentru care cei doi vor face trecerea către Rapid, însă va fi cu siguranţă în jurul a 2.000.000 de euro.

Cei doi fotbalişti se aflau în vederile Rapidului de ceva timp, însă aducerea lui Cristiano Bergodi a accelerat procesul de transfer.

Afla mai multe despre: rapidtransferioannis pittas 

viewscnt
Articole similare