Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB a decis să nu vândă bilete online pentru derby-ul cu Dinamo. MM Stoica: ”Nu suntem foarte proşti să facem asta!” | EXCLUSIV

FCSB a decis să nu vândă bilete online pentru derby-ul cu Dinamo. MM Stoica: ”Nu suntem foarte proşti să facem asta!” | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica, a afirmat că nu se vor vinde online bilete pentru derby-ul cu Dinamo, de sâmbătă, 22 iulie, de pe ”Arcul de Triumf”.

FCSB a luat această decizie din pricina faptului că prin vânzarea online nu se poate urmări exact destinaţia biletelor, dacă vor ajunge la fanii fcsb-ului sau la cei ai lui Dinamo.

  • Derby-ul FCSB - Dinamo are loc sâmbătă, 22 iulie, de la ora 21:30, pe Arcul de Triumf. Duelul va fi transmis ÎN DIRECT pe Orange Sport 1, dar şi în format LIVE VIDEO pe site-ul orangesport.ro.

Mihai Stoica: ”Vom emite 7000 de bilete, dar nu online”

Mihai Stoica a declarată că FCSB-ul va emite până în 7.000 de bilete, din cauza capacităţii reduse a Stadionului ”Arcul de Triumf”, însă clubul va face eforturi pentru a se asigura că toate biletele ajung unde trebuie, adică în posesia suporterilor de la FCSB.

”Roş-albaştrii” se temeau că multe dintre biletele online puse în vânzare ar fi putut intra în posesia dinamoviştilor. Aceştia vor avea asigurat aproximativ 400 de bilete pentru meciul cu FCSB şi, cu siguranţă, s-ar fi mobilizat pentru a ajunge în număr cât mai mare pe ”Arc”.

Vom emite până în 7.000 de bilete. Sunt 8.200 de locuri. 10% scazi din start: oaspeţii, plus zona tampon. În Ghencea se puneau în vânzare 30.000 de bilete. Am planul de vânzare al biletelor. O diferenţă de 23.000 de bilete şi de oameni care ar fi văzut meciul pe un stadion construit din banii lor.

Noi suntem într-o altă situaţie delicată. Noi nu putem să scoatem bilete online la acest meci. În primul rând, nu suntem foarte proşti. Poate suntem proşti, dar nu foarte proşti

Online nu putem să verificăm unde se duc biletele. Aşa că, e posibil din 6.000 de bilete, 5.000 să se ducă la Dinamo. Atunci, le vom vinde steliştilor şi chiar ştim 5.000 de stelişti. Nu avem ce face.

Cei din provincie care vin de regulă la meciuri şi vor să vină şi acum, trebuie să ia legătura cu Peluza Nord, cu noi. Ştiu oameni care vin şi când jucăm la Sibiu, şi când jucăm la Craiova. Acestora trebuie să le dăm bilete. Nu avem ce face”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: fcsb-dinamoarcul de triumf 

viewscnt
Articole similare