Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A lăsat boxul pentru fotbal! A luptat alături de fraţii Klitschko în razboiul din Ucraina, iar acum a semnat cu o echipă de prima ligă

A lăsat boxul pentru fotbal! A luptat alături de fraţii Klitschko în razboiul din Ucraina, iar acum a semnat cu o echipă de prima ligă

Box

Comentarii

Pugilistul Oleksandr Usik a lăsat pentru moment mănuşile de box şi va purta ghete de fotbal, el semnând un contract cu clubul ucrainean Polissya.

“Preşedintele clubului, Gennadiy Butkevych, şi Oleksandr Usik au semnat un acord oficial de colaborare în domeniul fotbalistic pentru un an. Usik va purta tricoul cu numărul 17”, se arată pe site-ul grupării.

Usik s-a antrenat ca fotbalist la echipa ucraineană Tavriya Simferopol în adolescenţă, înainte de a trece la box. Sportivul în vârstă de 36 de ani a fost rezervă pentru Polissya într-un meci amical, anul trecut.

  • Polissya va juca în prima ligă ucraineană în sezonul 2023-24, după ce a obţinut promovarea.

"Îl respect şi sunt mândru de acest om. Atitudinea sa la antrenamente este un exemplu pentru echipa Polissya", a declarat Gennadiy Butkevych, potrivit Reuters.

Usik va urca în ringul de box la 26 august, la Tarczynski Arena din Wroclaw, Polonia, unde îşi va apăra titlurile IBF, IBO, WBO şi WBA la categoria grea împotriva britanicului Daniel Dubois.

Usiik este neînvins în 20 de meciuri la profesionişti, cu 13 knock-out-uri, în timp ce Dubois a câştigat 19 din cele 20 de meciuri, pierzând unul.

Afla mai multe despre: klitschko 

viewscnt
Articole similare