Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Planul măreţ gândit de Gigi Becali dacă se va califica în Champions League: „Dacă intru la anul în grupe, asta am să fac!”

Planul măreţ gândit de Gigi Becali dacă se va califica în Champions League: „Dacă intru la anul în grupe, asta am să fac!”

FCSB

Comentarii

Gigi Becali (65 de ani) are un plan măreţ în cazul în care FCSB va reuşi să se califice în grupele Champions League în sezonul viitor.

Planul incredibil gândit de Gigi Becali

După întreg scandalul dintre FCSB şi CSA Steaua legat de stadionul din Ghencea, Gigi Becali a venit cu un plan surprinzător. Concret, finanţatorul FCSB vrea să-şi construiască propriul stadion. Mutarea depinde însă de un criteriu greu de realizat: accederea în grupele Ligii Campionilor.

„Îmi fac stadion dacă intru la anul în Liga Campionilor şi iau 50 de milioane de euro. Fac stadion. Dar şi terenul de la baza Berceni are valoare mare, nu-mi prea convine să fac acolo stadion. Dar ăsta e ţelul meu, să mai ajung o dată în Liga Campionilor!”, a declarat Gigi Becali în cadrul unei conferinţe de presă.

FCSB nu a mai reuşit să ajungă în grupele Champions League din 2013, atunci când pe bancă se afla Laurenţiu Reghecampf şi reuşea să o învingă pe Legia Varşovia în play-off-ul UCL. De altfel, nicio altă echipă românească nu a mai reuşit să ajungă în grupele Ligii Campionilor din acel sezon şi până în prezent.

Gigi Becalii, noi detalii despre aducerea lui Vlad Chiricheş: „Nu mai contează câteva sute de mii, te ajută la câştigarea titlului!”

Gigi Becali, finanţatorul celor de la FCSB, a oferit informaţii noi despre transferul lui Vlad Chiricheş (33 de ani).

În ultima perioadă, s-a tot discutat despre revenirea lui Vlad Chiricheş în România, chiar la FCSB, echipa care l-a lansat în fotbalul european. Deşi negocierile se poartă de zile bune, în continuare nu s-a ajuns la un acord.

Gigi Becali este însă optimist că lucrurile se vor rezolva, mai ales dacă FCSB va avea o prestaţie bună în preliminariile Conference League.

„Nu ştiu de Chiricheş. Să vedem. Stai puţin să văd echipa, cum ne prezentăm, cu cine cădem în Europa, ca să fie riscul mai mic. Dacă ne calificăm, l-am luat a doua zi. Nu mai contează câteva sute de mii, că luăm 7-8 milioane. Te ajută la câştigarea titlului, în preliminariile Champions League”, a declarat Gigi Becali în cadrul unei conferinţe de presă.

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbstadion 

viewscnt
Articole similare