Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Plecat cu scandal de la FCSB, Leo Strizu a intervenit în disputa Gigi Becali - Steaua! "Trebuie să fiu corect şi să spun asta" | EXCLUSIV

Plecat cu scandal de la FCSB, Leo Strizu a intervenit în disputa Gigi Becali - Steaua! "Trebuie să fiu corect şi să spun asta" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Fostul deţinător al licenţei Pro de la FCSB, Leo Strizu, a intervenit în disputa lui Gigi Becali cu Steaua Bucureşti. Antrenorul consideră că afaceristul are dreptate cu ceea ce spune şi că deznodământul în privinţa arenei din Ghencea ar fi trebuie să fie altul.

Cui i-a luat partea Leo Strizu în disputa FCSB - Steaua Bucureşti

Antrenorul promovat la prima echipă a FCSB, în sezonul trecut, a demisionat în plin campionat. Atunci, Gigi Becali i-a reproşat că s-a crezut antrenor, în timp ce între Leo Strizu şi Mihai Stoica a existat un conflict presărat cu declaraţii dure de ambele părţi. 

Leo Strizu i-a fost loial FCSB-ului ani la rând, iar acum, după despărţirea de Gigi Becali, i-a luat partea finanţatorului în disputa cu CSA Steaua Bucureşti. 

"Se ştie că eu nu mai am nicio legătură cu FCSB, privesc lucrurile din exterior, dar trebuie să fiu corect şi să spun că în acest scandal sunt de partea lui Becali.

FCSB înseamnă Steaua. Eu am fost prezent în acele momente când Steaua a fost preluată de Becali şi ştiu exact cum s-au derulat lucrurile. Becali are dreptate 1000%. Dacă nu era el, Steaua nu mai exista de mult. A salvat-o din punct de vedere financiar şi a dus-o mai departe", a declarat Leo Strizu pentru Orangesport.ro. 

De asemenea, fostul antrenor al vicecampioanei crede că locul FCSB este pe Stadionul Steaua.

"Eu cred că FCSB ar fi trebuit să joace în Ghencea. Era o simplă chestie de normalitate, pentru că acest stadion, la fel ca altele, este făcut din bani publici, nu din bani privaţi", a mai spus Leo Strizu. 

După ce negocierile cu CSA Steaua au picat, Gigi Becali a mutat derby-ul FCSB - Dinamo pe arena de la Arcul de Triumf, sâmbătă, de la 21:30, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro. 

Leo Strizu a reacţionat imediat după ce Farul a câştigat titlul în faţa FCSB

La câteva minute după FCSB a pierdut titlul matematic, în sezonul trecut, Leo Strizu s-a pregătit şi a reacţionat printr-un mesaj cu aluzii la conducerea echipei. 

"Hagi şi lecţia lui despre educaţie. 

Se începe cu PRICEPEREA într-un domeniu şi un vis. Se continuă cu perseverenţa. Se adaugă exigenţă, nervi, zbucium, agonie, de toate. 

Se selectează merituos. Şi se fomează continuu. 

Se câştigă. Deşi eşti mic. Pentru că întotdeauna seriozitatea, implicarea, perfecţionarea continuă dau calitate, deci rezultat. 

Academia e a copiilor lui Hagi, restul rămâne club...", scria Leo Strizu pe Facebook

Afla mai multe despre: leo strizufcsb steaualeo strizu gigi becaligigi becali 

viewscnt
Articole similare