Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce lovitură reuşeşte Ungaria! Un nou fotbalist maghiar a fost transferat în Premier League pentru o sumă colosală! Are doar 19 ani

Ce lovitură reuşeşte Ungaria! Un nou fotbalist maghiar a fost transferat în Premier League pentru o sumă colosală! Are doar 19 ani
Comentarii

Fundaşul stânga Milos Kerkez, internaţional maghiar de doar 19 ani, a fost transferat de Bournemouth de la AZ Alkmaar.

Lovitură dată de Ungaria! Un nou internaţional maghiar a fost transferat în Premier League

Milos Kerkez, fundaş stânga de doar 19 ani, a debutat la echipa mare a Ungariei în 2022, iar acum bifează transferul carierei. Internaţionalul maghiar a fost cumpărat de Bournemouth de la AZ Alkmaar în schimbul a 18 milioane de lire sterline, adică echivalentul a 20,7 milioane de euro.

„AFC Bournemouth a semnat cu Milos Kerkez, tânăr fotbalist cu o cotă înaltă şi foarte căutat în această perioadă, un contract pe termen lung.

El a devenit astfel a treia achiziţie a verii a clubului, după Justin Kluivert de la AS Roma şi Romain Faivre de la Lyon”, a anunţat Bournemouth pe site-ul oficial.

Deşi este foarte tânăr, cota sa de piaţă este deja de 15 milioane de euro, conform Transfermarkt.com. Este a doua mare lovitură dată de fotbalul maghiar, după ce superstarul Dominik Szoboszlai a fost transferat de Liverpool de la Leipzig pentru 70 de milioane de euro.

Dominik Szoboszlai a semnat cu Liverpool

Liverpool l-a transferat pe Dominik Szoboszlai, de la RB Leipzig. 70 de milioane de euro au scos din buzunar cei de la Liverpool pentru Szoboszlai.

”Este foarte bine! M-am bucurat de ultimele zile şi abia aştept să îi cunosc pe toţi mai bine. Este un club istoric, cu jucători foarte buni, un antrenor foarte bun, totul este foarte bine.

Pentru mine este perfect să fac pasul la un club precum Liverpool. Suporterii, stadionul, totul este perfect”, a spus Szoboszlai pentru pagina oficială a clubului Liverpool.

  • 22 de goluri şi 22 de pase decisive a reuşit Szoboszlai în cele 91 de meciuri în care a îmbrăcat tricoul lui RB Leipzig (echipă la care a ajuns în ianuarie 2021).
 

Afla mai multe despre: ungariamilos kerkezbournemouthpremier league 

viewscnt
Articole similare