Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Liviu Ciobotariu după eroarea de la golul primit: ”Cine nu joacă, nu greşeşte”. Antrenorul lui Sepsi, deloc mulţumit de jocul cu Oţelul

Reacţia lui Liviu Ciobotariu după eroarea de la golul primit: ”Cine nu joacă, nu greşeşte”. Antrenorul lui Sepsi, deloc mulţumit de jocul cu Oţelul
Comentarii

Antrenorul formaţiei Sepsi OSK, Liviu Ciobotariu (52 de ani), a tras concluziile după remiza cu nou-promovata Oţelul Galaţi, în campionatul intern.

Sepsi OSK a remizat cu Oţelul Galaţi, scor 1-1, în etapa a patra a noului sezon din Superliga României.

A fost pentru prima oară în acest sezon când defensiva covăsnenilor a primit gol.

Meciul de la Sfântu Gheorghe a început cu o surpriză, Sepsi primind primul gol din actualul sezon.

S-a întâmplat în minutul 5, atunci când Ninaj, aflat la marginea propriului careu, a încercat să îl dribleze pe Gaitan, a gafat, iar balonul a ajuns la Alexandru Pop, care a şutat din careu şi a înscris.

În minutul 8, acelaşi Alexandru Pop a executat o lovitură liberă la rădăcina barei, obligându-l pe Niczuly la o paradă spectaculoasă.

Gazdele au replicat prin şutul pe lângă poartă al lui Rondon, din minutul 26. Au urmat alte două ocazii mari ale Oţelului, iar repriza s-a încheiat cu şutul pe lângă poartă al lui Rondon, singur cu Stoian.

Partea secundă a început cu portarul Oţelului, Stoian, scoţând de sub bară lovitura de cap a lui Ninaj, dar şi cu şutul pe lângă poartă al lui Gaitan.

Gazdele au egalat în minutul 84. Andres Dumitrescu a executat o lovitură liberă în careu, balonul a ricoşat la Safranko şi acesta a înscris.

Răzvan Tănasă a trimis în bară în minutul 90 şi Oţelul a ratat victoria la Sfântu Gheorghe, meciul încheindu-se la egalitate, 1-1.

Liviu Ciobotariu, deloc mulţumit de jocul arătat de Sepsi. Reacţia după eroarea de la golul primit: ”Cine nu joacă, nu greşeşte”

La finalul partidei, Liviu Ciobotariu a reacţionat şi a subliniat că nu este satisfăcut de jocul echipei sale, dar s-a arătat mulţumit de punctul obţinut.

De asemenea, antrenorul lui Sepsi a prefaţat şi dubla cu Aktobe, din turul al treilea preliminar din Conference League.

”Sunt alte cauze, dar nu avem nicio scuză pentru jocul slab. Am putea invoca multe. Am spus înainte de joc, toţi sunt titulari.

Unii au jucat mai mult, dar ceilalţi ar fi trebuit să arate că merită să îmbrace tricoul acestei echipei. Am putea să mai spunem că acum trei zile am avut un rezultat euforic.

Poate ne-am gândit şi la celălalt joc. Aceste lucruri nu ar trebui să existe. Este un punct pe care îl punem în clasament. Importat e să ne revenim fizic.

Se întâmplă. Şi eu am făcut greşeli la rândul meu. Cine nu joacă, nu greşeşte. E o greşeală pe care ar fi trebuit să n-o facă (n.r. Ninaj, la golul Oţelului).

Noi nu avem al patrulea fundaş central. Responsabil sunt eu. Vom avea o discuţie cu jucătorii. Nu pot să dau vina pe un anume jucător.

(n.r. despre meciul cu Aktobe) Va fi un joc destul de greu. Nu am apucat să-i analizez. Am văzut nişte imagini în fugă. Din seara asta voi începe analiza. Ştiu ce jucători au. Aş fi foarte mulţumit dacă am reuşi să ne calificăm”, a declarat Ciobotariu, după meci.

Astfel, cu opt puncte Sepsi se află pe locul secund în campionat, iar Oţelul este pe locul 12, cu 3 puncte.

Afla mai multe despre: sepsiliviu ciobotariusuperliga 

viewscnt
Articole similare