Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Liviu Ciobotariu, un antrenor fericit după umilinţa aplicată celor de la CSKA Sofia: ”O dublă perfectă!”

Liviu Ciobotariu, un antrenor fericit după umilinţa aplicată celor de la CSKA Sofia: ”O dublă perfectă!”
Comentarii

Echipa Sepsi OSK a dispus joi, pe teren propriu, cu scorul de 4-0 de formaţia bulgară ŢSKA Sofia, în manşa a doua a turului secund preliminar din Conference League. Sepsi s-a calificat în turul al treilea al competiţiei.

Sepsi a început meciul de pe teren propriu cu echipa bulgară având avantajul victoriei de la Sofia. Mai mult decât atât, în minutul 17, Marius Ştefănescu a fost faultat în careu de portarul Gustavo Busatto şi arbitrul albanez Hamiti Eldorjan a dictat penalti pentru gazde.

A executat Cosmin Matei, care a deschis scorul. În minutul 59, covăsnenii au trecut pe lângă majorarea scorului, la pătrunderea lui Nicolae Păun, singur cu portarul, în careu, însă Busatto l-a blocat pe român şi a rezolvat faza. Sepsi a făcut însă 2-0, în minutul 70.

Denis Ciobotariu a centrat, Cosmin Matei a reluat şi mingea a ajuns la Aganovic, care a înscris. Rondon nu a reuşt să finalizeze în minutul 78, fiind blocat de Busatto. Roland Varga a înscris pentru 3-0 în minutul 90, după o pasă de la Aganovic şi Alimi a stabilit scorul final în minutul 90+5, din penalti. Victorioasă cu 4-0, Sepsi s-a calificat în turul al treilea preliminar din Conference League.

Liviu Ciobotariu s-a declarat fericit de rezultatul obţinut în aceasta seară la Sf. Gheorghe. 

”E un sentiment de bucurie, o seară minunată pentru noi. A fost o dublă perfectă. Am încheiat dubla fără gol încasat, am marcat şase goluri. Un joc foarte bun de partea noastră, în ambele partide. Sunt bucuros pentru această calificare, dar şi pentru jocul prestat.

Îmi felicit jucătorii. Nu am avut un meci uşor, chiar dacă scorul arată că ar fi fost lejer. Nu a fost aşa. În prima repriză, CSKA a avut ocazii bune de a marca, dar apărarea noastră a funcţionat perfect. O seară minunată pentru noi, care ne aduce bucurie şi satisfacţie.

Am crezut în calificare. După primul joc, ştiam că nu o să fie uşor, dar am crezut în calificare. Echipa s-a montat foarte bine, jucătorii au fost foarte motivaţi. Ne-am dorit să facem fericiţi cei 7-8 mii de suporteri care au venit la stadion. A fost o atmosferă fantastică”, a declarat Liviu Ciobotariu.

Echipele care au evoluat:

  • SEPSI: Niczuly - D. Ciobotariu, Ninaj, M. Bălaşa, A. Dumitrescu - N. Păun (Damaşcan 80), C. Matei (R. Varga 73), Alimi - I. Gheorghe (Aganovic 67), Safranko (Rondon 67), M. Ştefănescu (Francisco Junior 82). ANTRENOR: Liviu Ciobotariu
  • ŢSKA SOFIA: Busatto - Mahmutovic, Koch, Cordoba – Turitsov (Donchev 75), Heintz (Shaghoyan 75), Carreazo, Lindseth (Shopov 82), Sanyang (Vion 46)  - Phaeton (D. Asprilla 63), Nazon. ANTRENOR: Nestor El Maestro

Afla mai multe despre: liviu ciobotariusepsiţska sofiaconference league 

viewscnt
Articole similare