Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Plecare de ultimă oră! MM a dezvăluit ce jucător a cerut să părăsească echipa: "El vrea"

Plecare de ultimă oră! MM a dezvăluit ce jucător a cerut să părăsească echipa: "El vrea"

FCSB

Comentarii

FCSB se pregăteşte să se despartă de unul dintre fotbaliştii pe care s-a contat în ultimul an şi jumătate. Mihai Stoica a dezvăluit că dorinţa lui Malcom Edjouma (26 de ani) este să plece în străinătate, iar în această perioadă transferul la Bari e aproape de a fi perfectat.

După Andrei Vlad, încă un jucător a cerut să plece de la FCSB. Unde se transferă

Francezul Malcom Edjouma este pregătit să schimbe din nou echipa. Ajuns de la FC Botoşani la începutul anului 2022 pentru 300.000 de euro, francezul a simţit că poate face un pas important dacă acceptă oferta de ultim moment din Italia. 

Francezul din lotul FCSB este dorit în Serie B, la Bari, iar clubul italian trebuie să revină cu un răspuns în privinţa mutării. FCSB doreşte 200.000 de euro pe perioada împrumutului şi încă 600.000 de euro pentru transferul definitiv, în vara anului următor. 

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, MM Stoica, a dezvăluit că nu au fost probleme cu modul în care Edjouma s-a antrenat la echipă şi a pus transferul pe dorinţa mijlocaşului de a face pasul în străinătate. 

"Aşteptăm răspunsul lui Bari pentru el. Ăsta e stadiul în momentul ăsta. Edjouma se antrenează bine. Da, au fost discuţiile când el era în alt moment şi Gigi a cerut 1.5 milioane, dar între timp au apărut alţi jucători.

El vrea să plece. Şi-a manifestat intenţia de a pleca, i se pare că e o oportunitate pentru el în Italia, la Bari, în Serie B", a declarat Mihai Stoica, pentru Orange Sport. 

Linia de mijloc a FCSB va fi alcătuită din Olaru, Şut şi Djokovici, iar pe posturi mai pot evolua: Ovidiu Popescu, Mihai Lixandru, Alex Băluţă, Eduard Radaslavescu şi Octavian Popescu. 

FCSB mai transferă doar dacă accesează grupele Conference League

FCSB şi-a aflat posibila adversară din turul al treilea preliminatrConference League, iar pasul în grupele competiţiei ar însemna noi sosiri la echipă. 

MM Stoica a dezvăluit că jucători mai pot fi transferaţi doar după ce FCSB îşi va asigura noi venituri de la UEFA, pentru încă o etapă parcursă în Conference League. 

"Doar dacă mergem în grupe mai aducem jucători", a mai spus oficialul FCSB, pentru Orange Sport. 

Afla mai multe despre: malcom edjoumatransferuri fcsbmihai stoicamm stoica fcsbplecare malcom edjouma 

viewscnt
Articole similare