Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima plecare după FCSB - CFR. Becali şi-a dat acordul, iar transferul se face. Fotbalistul semnează cu o echipă care se luptă la promovare

Prima plecare după FCSB - CFR. Becali şi-a dat acordul, iar transferul se face. Fotbalistul semnează cu o echipă care se luptă la promovare

FCSB

Comentarii

FCSB a câştigat şi derby-ul cu CFR Cluj şi a bifat cea de-a şasea victorie din acest sezon, din tot atâtea meciuri disputate, în toate competiţiile.

Cu un parcurs perfect în startul stagiunii, FCSB mai pregăteşte o lovitură, de această dată pe piaţa transferurilor. Trecut pe banca de rezerve odată cu venirea lui Djokovic, în această vară, Malcom Edjouma va fi împrumutat de Gigi Becali la Bari.

Din informaţiile Orange Sport, echipa din Serie B va plăti 200 de mii de euro pentru împrumutul pe un sezon al fotbalistului de 26 de ani şi va avea şi opţiune de cumpărare cu 600 de mii de euro, în vara anului următor.

În stagiunea trecută, Bari a jucat finala play-off-ului de promovare în Serie A, însă a cedat, scor 0-1, în faţa lui Cagliari, după un gol primit în minutul 90+4. Astfel, oficialii clubului pregătesc acum noul sezon în care speră ca echipa să revină în prima ligă din Italia.

  • 1 gol a marcat Edjouma în cele 4 meciuri jucate pentru FCSB în acest sezon, în toate competiţiile
  • 1,5 milioane de euro valorează Malcom Edjouma, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

Afla mai multe despre: edjoumabecalifcsb 

viewscnt
Articole similare