Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„Poate fi Florinel Coman comparat cu tine?” Adrian Ilie a oferit un răspuns tranşant

„Poate fi Florinel Coman comparat cu tine?” Adrian Ilie a oferit un răspuns tranşant

FCSB

Comentarii

Adrian Ilie a fost prezent pe Ghencea şi a dat lovitura de începere la derby-ul dintre FCSB şi CFR.

„Se poate compara Florinel Coman cu tine?” Adrian Ilie a oferit un răspuns tranşant

După meci, fostul mare internaţional a răspuns la întrebările reporterilor, atingând mai multe subiecte. Adi Ilie s-a bucurat pentru victoria FCSB-ului, i-a transmis un mesaj lui Florinel Coman, dar totodată nu vrea ca actualul star al vicecampioanei să fie comparat cu el.

„Mă bucur pentru victoria Stelei (n.r. FCSB). Am avut mari emoţii când mi-a strigat tribuna numele. FCSB e cea mai în formă echipă şi mă aşteptam să-i bată pe CFR, care erau şi mai obosiţi. I-am transmis lui Florinel Coman să fie mai atent la joc, să fie concentrat. Suntem jucători diferiţi, nu mai comparaţi jucătorii! Le doresc succes tuturor echipelor româneşti în Europa”, a declarat Adi Ilie.

Ponta, reacţie furibundă după ce a fost în Ghencea la FCSB - CFR: "A fost sechestrat de un bugetar care plângea la showuri TV"

"Dupa mai multi ani am revenit pe Arena Steaua din Ghencea pentru meciul FCSB - CFR Cluj . Sunt “stelist” de peste 40 de ani ; am fost de nenumarate ori la meciuri istorice sau obisnuite.

Stadionul este construit din bani publici (400 milioane de ron) si trebuie sa fie deschis suporterilor care platesc bilet si vin sa isi incurajeze echipa ( pentru azi toate locurile au fost ocupate - aproape 30.000)! Toti cei prezenti azi acolo am strigat “Forta Steaua” si toti am fi fericiti sa vedem o singura echipa , unita si puternica ( nu doua care se sfasie intre ele din ambitii stupide, orgolii , prostie sau ticalosie)!

Stadionul a fost “sechestrat” pana azi de un bugetar imbracat (din pacate) in uniforma de militar care plangea pe la showuri televizate! Haideti sa avem din nou sport in Romania - sa lasam suporterii sa isi sustina echipele - sa convingem tinerii sa vina la stadion sau in salile de sport!" , a scris Victor Ponta pe pagina personală de Facebook.

Afla mai multe despre: fcsbadrian ilieflorinel coman 

viewscnt
Articole similare