Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„E urmaşul lui Dan Petrescu!” Discursul lui Andrea Mandorlini, demontat în direct: „E penalty evident pentru FCSB!” | EXCLUSIV

„E urmaşul lui Dan Petrescu!” Discursul lui Andrea Mandorlini, demontat în direct: „E penalty evident pentru FCSB!” | EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

FCSB s-a impus în derby-ul de pe Ghencea, scor 1-0, în faţa CFR-ului.

„E urmaşul lui Dan Petrescu!” Discursul lui Andrea Mandorlini, demontat în direct: „E penalty evident pentru FCSB!” | EXCLUSIV

La finalul meciului, antrenorul clujenilor a avut un discurs dur la adresa arbitrajului. Andrea Mandorlini a considerat că meciul a fost pierdut doar din cauza arbitrului, care a acordat un penalty inexistent pentru FCSB şi a refuzat să dea unul clar pentru CFR. Constantin Zotta a demontat în direct argumentele tehnicianului, poziţionându-se la pol opus.

„Dan Petrescu trebuie să fie mândru pentru că are un urmaş care-i duce flacără luptei contra arbitrilor mai departe. Mi-am exprimat părerea, din punctul meu de vedere este penalty evident pentru FCSB. Dintr-o neglijenţă, Cvek îl împiedică pe Compagno, iar acesta cade. De cealaltă parte, nu a fost penalty pentru CFR. Mingea atinge într-adevăr mâna lui Dawa, dar vine dintr-o deviere şi nu trebuie sancţionată”, a declarat Constantin Zotta, expertul în arbitraj, la Orange Sport.

Andrea Mandorlini, scurt şi la obiect după înfrângerea cu FCSB: ”Penalty inexistent! Arbitrul a decis câştigătoarea!”

Andrea Mandorlini, antrenorul lui CFR Cluj, a fost supărat pe arbitraj după meciul pierdut duminică, în Ghencea, scor 0-1. Mandorlini a declarat că echipa sa a avut penalti neacordat, în timp ce la Compagno penaltiul a fost văzut doar de arbitrul Marcel Bîrsan.

„Penalty inexistent. Arbitrul a decis partida, nu FCSB! FCSB a făcut o partidă foarte bună, felicitări, dar arbitrul a decis câştigătoarea. A fost penalty la Dawa, şi-a depărtat mâna de corp, în timp ce la ei nu a fost penalti.

Noi am avut prima situaţie de penalti şi arbitrul nu a dat-o. Nu ştiu motivul pentru care nu l-a acordat, deşi braţul este depărtat de corp. Penalty-ul pe care l-a acordat pentru FCSB l-a văzut doar el. E un gust amar. FCSB a început mai bine, apoi noi am avut multe ocazii, a fost o partidă echilibrată, decisă de altcineva, nu de jucători.

La meciurile importante VAR trebuie să decidă, să ajute arbitrajul, iar arbitrul trebuie să se ducă să vadă fazele. El nu s-a dus la nici una să revadă ce s-a întâmplat”, a declarat Andrea Mandorlini.

Afla mai multe despre: andrea mandorlinicfr clujfcsbdan petrescu 

viewscnt
Articole similare