Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Italienii au aflat ce se întâmplă acum la negocierile pentru transferul lui Malcom Edjouma

BREAKING | Italienii au aflat ce se întâmplă acum la negocierile pentru transferul lui Malcom Edjouma

FCSB

Comentarii

Malcom Edjouma (26 de ani) poate pleca de la FCSB, ofertat fiind de Bari, italienii care vor să ofere 800.000 de euro pentru serviciile mijlocaşului francez. Gigi Becali a anunţat, însă, că vrea un milion de euro pentru a spune "da" plecării lui Edjouma.

Presa din Italia a aflat detalii de la negocierile dintre FCSB şi Bari şi se pare că părţile se îndepărtează de un acord. După contraoferta făcută de Gigi Becali, Bari e tentată să renunţe la tentativa de a-l achiziţiona pe Malcom Edjouma de la echipa din Bucureşti.

Renunţă Bari la transferul lui Malcom Edjouma? Anunţul presei din Italia

Bari a pus ochii pe Malcom Ejdouma, mijlocaş care şi-a demonstrat calităţile în sezonul trecut la FCSB, dar care acum a ajuns să fie mai mult rezervă. Cele două cluburi, Bari şi FCSB, s-au pus la masa negocierilor, după cum a anunţat Mihai Stoica la Orange Sport, însă sunt departe de un acord.

"Transferul lui Malcom Ejdouma la Bari pare să fie foarte complicat. Operaţiunea aducerii lui Edjouma în Puglia nu a "mişcat". Schimbările dese aduse la masa negocierilor de FCSB nu facilitează negocierile cu Bari, iar acest lucru a schimbat climatul dintre părţi", scrie site-ul sportdelsud.it.

Malcom Edjouma a ajuns să fie mai mult rezervă la FCSB în acest sezon, mai ales după transferul lui Damjan Djokovic, fost campion al României cu CFR Cluj. Francezul a strâns cinci meciuri (156 de minute) în toate competiţiile sezonului la FCSB, timp în care a marcat o dată.

  • 1,5 milioane de euro este cota de piaţă a lui Malcom Edjouma în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermakrt.com

Afla mai multe despre: fcsb negocieri transfer malcom edjoumamalcom edjouma transfer baribari negocieri fcsb edjoumafcsb 

viewscnt
Articole similare