Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Am primit o ofertă". MM a anunţat în direct că a fost contactat pentru negocieri! Clubul a pus banii pe masă pentru transfer | EXCLUSIV

"Am primit o ofertă". MM a anunţat în direct că a fost contactat pentru negocieri! Clubul a pus banii pe masă pentru transfer | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

FCSB a primit o ofertă concretă pentru transferul lui Malcom Edjouma (27 de ani), mijlocaş ieşit din echipa de start după ce "roş-albaştrii" l-au transferat pe Damjan Djokovic. Mihai Stoica a anunţat în direct la Orange Sport că a purtat negocieri pentru transfercu un club din Europa.

Malcom Edjouma este căutat din nou de echipe cu oferte pentru transferul de la FCSB. Italienii de la Bari sunt ultima echipă intrată în cursa pentru semnătura mijlocaşului francez, care a pierdut echipa la FCSB după ce clubul s-a întărit serios în linia de mijloc în această vară.

"Am primit o ofertă". Mihai Stoica a negociat transferul lui Malcom Edjouma la Bari

În direct la Orange Sport, după anunţul lui Gigi Becali că există ofertă pentru Malcom Edjouma, Mihai Stoica a anunţat că italienii de la Bari au pus banii pe masă pentru transfer, însă suma nu este mulţumitoare pentru FCSB. Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB a dezvăluit că a purtat personal discuţii cu oficialii lui Bari.

Însă, negocierile s-au oprit după ce nu s-a ajuns la o înţelegere în privinţa sumei de transfer. FCSB cere un milion de euro pe loc sau 500.000 de euro pentru împrumutul pe an şi apoi încă un milion de euro, iar italienii de la Bari au oferit "doar" 800.000 de euro pentru semnătura lui Edjouma.

Mihai Stoica a spus că Gigi Becali s-a ocupat de negocieri pentru Joyskim Dawa şi Andrei Cordea, ceilalţi doi jucători pentru care FCSB a anunţat oferte.

"De Edjouma, am primit o propunere. (...) Eu am vorbit, în primă fază, cu cei de la Bari, am primit o ofertă de la Bari pentru Edjouma. Dar oferta era sub ceea ce solicitam noi. De ceilalţi doi Gigi a vorbit, nu ştiu nimic", a spus Mihai Stoica, în direct la Sport Report, de la Orange Sport.

Malcom Edjouma a jucat doar 154 de minute în patru partide din acest start de sezon pentru FCSB, timp în care a marcat o dată.

  • 1,5 milioane de euro este cota de piaţă a lui Malcom Edjouma în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: fcsb oferta malcom edjoumafcsb malcom edjoumafcsb transfer malcom edjoumaoferta transfer edjouma 

viewscnt
Articole similare