Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB primeşte o veste excelentă!

FCSB primeşte o veste excelentă!

FCSB

Comentarii

FCSB are programat meciul cu CFR Cluj din Superligă pe Stadionul Steaua, prima partidă după conflictul de imagine izbucnit între CSA Steaua şi clubul lui Gigi Becali, însă echipa bucureşteană poate juca şi alte partide pe arena din Bulevardul Ghencea.

FCSB are de trecut un tur contra bulgarilor de la ŢSKA 1948 Sofia după ce a câştigat cu 1-0 turul din Bulgaria, returul se va disputa pe Arcul de Triumf, însă următoarea partidă europeană de pe teren propriu a FCSB s-ar putea disputa pe Stadionul Steaua.

FCSB, drum liber către Stadionul Steaua pentru meciul cu Nordsjaelland, dacă trece de ŢSKA 1948 Sofia

Existau dubii dacă FCSB ar putea intra pe Ghencea pentru eventuala partidă cu Nordsjaelland din turul trei preliminar al Conference League, însă situaţia s-a lămurit după programarea meciurilor de către FRF pentru startul sezonului din Liga 2.

FCSB se temea că nu va putea disputa în Ghencea meciul cu Nordsjaelland din cauza programului CSA Steaua din startul sezonului din Liga 2, însă Federaţia Română de Fotbal a programat meciul "militarilor" la cinci zle distanţă de partida echipei lui Becali cu danezii.

Federaţia Română de Fotbal a anunţat programul etapei a 2-a din Liga 2 şi CSA Steaua va juca împotriva lui Metaloglobus pe 15 august, la cinci zile după meciul european al FCSB cu Nordsjaelland, programat pe 10 august.

Meciul FCSB - CFR Cluj se dispută dumincă, 6 august, de la ora 21:30, în direct la Orange Sport 1 şi LIVE VIDEO pe orangesport.ro.

Afla mai multe despre: fcsbghenceafcsb nordsjaellandconference league 

viewscnt
Articole similare