Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Malcom Edjouma şi-a dat acordul să plece de la FCSB!

BREAKING | Malcom Edjouma şi-a dat acordul să plece de la FCSB!

Fotbal

Comentarii

Malcom Edjouma (26 de ani) şi-ar fi anunţat apropiaţii că vrea să se transfere în Italia, la Bari!

Fotbalistul celor de la FCSB a primit mai multe oferte în această vară, însă pare că a ales unde vrea să joace în continuare.

Malcom Edjouma vrea la Bari!

Presa din Italia anunţă că Malcom Edjouma a anunţat pe toată lumea că este dispus să se transfere în Italia, la Bari, chiar dacă mai avea şi alte oferte, din Statele Unite ale Americii şi Golf.

Cu toate acestea, Bari şi FCSB nu au ajuns, încă, la o formulă ideală de transfer, însă discuţiile rămân deschise.

Momentan nu există un acord între cele două cluburi. Gigi Becali vrea un milion de euro imediat, în rate sau cu obligaţie de cumpărare. Bari ar vrea să impună obligaţia de cumpărare doar în cazul promovării în Serie A, pentru a evalua jucătorul pe parcursul sezonului”, anunţă ”antennasud.com”.

Italienii lasă de înţeles că negocierile se îndreaptă către un transfer al francezului la Bari, însă nu înainte de săptămâna viitoare.

Gigi Becali nu se opune plecării lui Edjouma

Malcom Edjouma a fost transferat de FCSB în februarie 2022, de la FC Botoşani, în schimbul a 330.000 de euro, însă Gigi Becali nu-l mai are la inimă din cauza stilului său nonşalant de a trata unele faze. Aşa că omul de afaceri este gata să se despartă de mijlocaşul francez.

”Situaţia lui Edjouma, ce? O ofertă, am zis «Da, dar daţi un milion pe el». M-a costat pe mine vreo 6-700.000. «Nu, domne, că împrumut». «Da, mă, da, daţi 500.000 împrumut şi după mai daţi încă un milion.

Ori vă costă un milion acum şi banii în rate. Bine, mă, banii în rate, că nu am nevoie de bani eu. Ori daţi banii un milion acum, ori vă costă peste un an un milion jumate, adică 500.000 împrumutul şi încă un milion». Banii în rate, nu am nevoie de bani”, a declarat Gigi Becali, luni, la Palat.

  • 58 de meciuri, 14 goluri şi 4 pase decisive a adunat Malcom Edjouma la FCSB.

Afla mai multe despre: edjoumabarigigi becali 

viewscnt
Articole similare