Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | O nouă ofertă pentru Malcom Edjouma: 800.000 de euro!

BREAKING NEWS | O nouă ofertă pentru Malcom Edjouma: 800.000 de euro!

Fotbal

Comentarii

Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali (65 de ani), s-a declarat dispus să-l vândă pe Malcom Edjouma (26 de ani), în această vară, pentru suma corectă.

După ce a anunţat că există interes din partea celor de la Bari pentru Malcom Edjouma, omul de afaceri a primit o nouă ofertă pentru jucătorul său.

Acceptă Gigi Becali ultima propunere?

Conform informaţiilor oferite de playsport.ro, FCSB a primit o ofertă de 800.000 de euro pentru Malcom Edjouma, din zona Emiratele Arabe Unite.

Suma este cu 200.000 de euro mai mică decât ce şi-ar fi dorit Gigi Becali, însă nu ar fi exclus ca acesta să-şi ”calce pe suflet” şi să accepte propunerea.

În acelaşi timp, rămâne de văzut care va fi propunerea finală a celor de la Bari, dacă va fi măsura aşteptărilor lui Gigi Becali.

De asemenea, este posibil ca diferenţa să fie făcută şi de alegerea jucătorului, după ce va analiza cele două propuneri contractuale şi va lua o decizia.

Atât Bari, cât şi arabii, aşteaptă astăzi un răspuns final din partea lui Gigi Becali, pentru a demara sau nu negocierile cu jucătorul.

Gigi Becali nu se opune plecării lui Edjouma

Malcom Edjouma a fost transferat de FCSB în februarie 2022, de la FC Botoşani, în schimbul a 330.000 de euro, însă Gigi Becali nu-l mai are la inimă din cauza stilului său nonşalant de a trata unele faze. Aşa că omul de afaceri este gata să se despartă de mijlocaşul francez.

Situaţia lui Edjouma, ce? O ofertă, am zis «Da, dar daţi un milion pe el». M-a costat pe mine vreo 6-700.000. «Nu, domn’e, că împrumut». «Da, mă, da, daţi 500.000 împrumut şi după mai daţi încă un milion.

Ori vă costă un milion acum şi banii în rate. Bine, mă, banii în rate, că nu am nevoie de bani eu. Ori daţi banii un milion acum, ori vă costă peste un an un milion jumate, adică 500.000 împrumutul şi încă un milion». Banii în rate, nu am nevoie de bani”, a declarat Gigi Becali, luni, la Palat.

58 de meciuri, 14 goluri şi 4 pase decisive a adunat Malcom Edjouma la FCSB.

Afla mai multe despre: malcom edjoumabarigigi becaliarabia saudita 

viewscnt
Articole similare