Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bari a făcut o ofertă pentru Malcom Edjouma şi aşteaptă răspunsul lui Gigi Becali

Bari a făcut o ofertă pentru Malcom Edjouma şi aşteaptă răspunsul lui Gigi Becali

Fotbal

Comentarii

Presa din Italia a confirmat declaraţia oferită de Gigi Becali (65 de ani), luni, conform căreia formaţia Bari în doreşte pe mijlocaşul francez Malcom Edjouma.

Patronul celor de la FCSB a ieşit public şi a recunoscut că a primit o ofertă din partea formaţiei de ligă secundă din Italia Bari. Cu toate acestea, nu s-a ajuns la un acord, însă negocierile au rămas deschise.

Italienii confirmă interesul lui Bari pentru Edjouma

Presa din Italia a anunţat că Gigi Becali a solicitat un milion de euro în schimbul transferului definitiv, iar Bari a înaintat deja o ofertă al cărui răspuns în aşteaptă marţi, 1 august.

”În următoarele ore ar trebui să se decidă totul, într-o parte sau alta”, anunţă ”antennasud.com

  • 1,5 milioane de euro este cota de piaţă a lui Malcom Edjouma, conform transfermarkt.de.

Malcom Edjouma a fost transferat de FCSB în februarie 2022, de la FC Botoşani, în schimbul a 330.000 de euro, iar patronul roş-albaştrilor, Gigi Becali, e gata să-l vândă pentru un milion de euro, pentru a-şi acoperi investiţia, plus salariul plătit în această perioadă.

Situaţia lui Edjouma, ce? O ofertă, am zis «Da, dar daţi un milion pe el». M-a costat pe mine vreo 6-700.000. «Nu, domn’e, că împrumut». «Da, mă, da, daţi 500.000 împrumut şi după mai daţi încă un milion.

Ori vă costă un milion acum şi banii în rate. Bine, mă, banii în rate, că nu am nevoie de bani eu. Ori daţi banii un milion acum, ori vă costă peste un an un milion jumate, adică 500.000 împrumutul şi încă un milion». Banii în rate, nu am nevoie de bani”, a declarat Gigi Becali, luni, la Palat.

  • 58 de meciuri, 14 goluri şi 4 pase decisive a adunat Malcom Edjouma la FCSB.

Afla mai multe despre: bariedjoumagigi becali 

viewscnt
Articole similare