Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un jucător de la FCSB, ”urecheat” după meciul cu Dinamo: ”Miroase a bătaie de joc! Păcat de el” | EXCLUSIV

Un jucător de la FCSB, ”urecheat” după meciul cu Dinamo: ”Miroase a bătaie de joc! Păcat de el” | EXCLUSIV

Fotbal intern

Comentarii

Basarab Panduru s-a declarat nelămurit de jocul prestat de unul dintre jucătorii celor de la FCSB în ultima perioadă, inclusiv la derby-ul cu Dinamo.

Fostul internaţional nu înţelege de ce mijlocaşul Malcom Edjouma alege să-şi bată joc de anumite faze bune de atac ale echipei sale, prin procedee de ”joga bonito”, ineficiente, în loc să joace simplu.

Basarab Panduru, despre Malcom Edjouma: ”Nu se joace, îşi bate joc”

Prezent în studiourile Orange Sport, Basarab Panduru este de părere că Malcom Edjouma îşi iroseşte potenţialul în acest moment, apelând la soluţii tot mai fanteziste şi cu un grad redus de reuşită.

Dacă ”şi-ar băga minţile în cap”, mijlocaşul ar putea redeveni om de bază la FCSB, aşa cum se întâmpla nu demult, consideră ”Pandi”.

Îmi place de Edjouma, dar de Edjouma serios. Am discutat şi anul trecut. A făcut meciuri bune, părea că nu-l scoate nimeni din echipă, de care depinde FCSB-ul.

Pe cuvânt dacă mai ştiu dacă e bătaie de joc câteodată sau e fotbal. Că nu înţeleg. Ba călcâi, ba printre picioare. Ceva ce nu-mi place, nu miroase a fotbal. Miroase a bătaie de joc.

Nici nu se joacă, îţi bate joc. Par bătăi de joc. Nu ştiu ce să spun. E păcat de el, că are calitate, poate să facă lucruri bune, dar să-şi baţi joc de anumit mingi, nu mi pare ok”, a declarat Basarab Panduru, la Orange Sport.

  • 1,5 milioane de euro este cota de piaţă a lui Malcom Edjouma, conform transfermarkt.de.

Afla mai multe despre: malcom edjoumabasarab panduru 

viewscnt
Articole similare